fbq
Hllwd
31.01.2019 13:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press ja instagram
alexander jennifer ja sean combs
Se tunne, kun sekä "exä" että "nyxä" kommentoivat Jennifer Lopezin superseksikästä vatsalihaskuvaa: ”OMG” - katso!
Hllwd
31.01.2019 13:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press ja instagram

Kuka väitti, ettei exän kanssa voi olla kavereita? Latinolaulaja Jennifer Lopez ja jenkkiräppäri ja mediamoguli Sean Combs, eli Diddy, eli P. Diddy, eli Puff Daddy… seurustelivat yli kymmenen vuotta sitten, mutta kaksikko on edelleen hyviä ystäviä keskenään - ainakin jos sosiaaliseen mediaan on uskominen. 

Jennifer ja hänen miesystävänsä Alexander Rodriguez kokeilivat 10 päivän pikadieettiä, jossa suuhun ei pistetä grammaakaan sokeria tai hiilihydraatteja. J. Lo esitteli päivän yhdeksän tuloksia sosiaalisessa mediassa eilen keskiviikkona. 

Lue lisää: Kaoottinen tilanne Hollywoodissa: Jennifer Lopezin turvamies ajoi paparazzikuvaajan yli jätti-Cadillacillaan - hurjat kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting on you, @marcanthony. #CommentsByCelebs

Henkilön Comments By Celebs (@commentsbycelebs) jakama julkaisu

Teräksiset vatsalihakset kiinnittivät myös J. Lon exän Combsin huomion, joka kommentoikin kuvan alle: "OMG", sydänsilmäemojin kera tietenkin. 

"Olenpa onnekas"

Ettei ex-rakastavaisten some-kommunikointi kuumenisi liikaa, päätti myös J. Lon nykyinen miesystävä, Alexander, käydä kommentoimassa kuvan alle: "Lucky me", eli "olenpa onnekas". 

jennifer lopez ja Seean combs

Combs on kehunut J. Lota ennenkin julkisuudessa. Vuonna 2014 Combs kertoi Access Hollywoodin haastattelussa, että Lopezin pylly on upea, kuin taideteos. 

- Se on jotain, mikä jää historiaan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »