Pamela Anderson erosi Adilista!

Se siitä sitten! Pamela Anderson laittoi futari-Adilin vaihtoon: "Hän on hirviö"

Hllwd | 25.06.2019 13:28

Ei kestänyt tämäkään rakkaus, tai oikeastaan se oli muutamaankin otteeseen tauolla, mutta nyt ero on lopullinen! 33-vuotias ranskalaisfutari Adil Ramini voi pakata nappulakenkänsä ja kadota Pamela Andersonin, 51, elämästä. Syynä on uskottomuus. Pamela kertoo asiasta Instagramissa.

Kuluneet kaksi vuotta olen elänyt valheessa. Minua on huijattu, minulle on uskoteltu palturia....että eläisimme "suurta rakkautta". Olen murtunut, sillä nyt parin päivän sisään olen tullut vakuuttuneeksi siitä, että hän (Adil) on elänyt kaksoiselämää.

Hän on aiemmin heittänyt vitsiä muista pelaajista, jotka pitivät rakastajia. Hän on sanonut heitä hirviöiksi. Mutta tämä on todella synkkää. Hän on valhdellut kaikille! Kuinka on edes mahdollista pyörittää kahta naista yhtä aikaa? Niitä on varmaan lisääkin. Hän, jos kuka, on hirviö!

18 vuoden ikäero

Pariskunta ehti suhteensa aikana kohdata monenlaisia haasteita, jotka kumpusivat eri elämäntilanteista. Adililla on pienet lapset edellisestä liitostaan, ja mies viihtyy peli- ja harjoitustauoilla yöelämässä.

Pamelan lapset puolestaan ovat jo aikuisia, eikä 1990-luvun megabeibeä enää kiinnosta juhliminen. Sen sijaan Pamela on keskittänyt tarmoaan yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Viime aikoina hän on kampanjoinut Wikileaksin perustajan, Julian Assangen, puolesta. 

Toukokuussa Adil ja Pamela poseerasivat kuvaajille jalkapallogaalassa Pariisissa. 

Adil ja Pamela

Onko Pamela Andersonilla ja Wikileaks-Assangella romanssi meneillään? Pamela vieraili vankilassa: "Hän on syytön...rakastan häntä!"

Seiska kertoi kesäkuun alussa, että Adil ja Pamela viettivät yhdessä kesäpäivää Malibussa, kun paparazzi bongasi pariskunnan auringonottopuuhissa. Vielä tuolloin kaikki oli siis vielä hyvin.

pamela
pam
adil
pam4
pam adil
Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!