Hllwd

Salma Hayek kauhukokemuksistaan Harvey Weinsteinin kanssa: pakotti seksikohtaukseen toisen naisen kanssa!

14.12.2017 14:58

Näyttelijä Salma Hayek kertoo avoimesti kokemuksistaan Hollywoodin kohutuimman tuottajan Harvey Weinsteinin kanssa.

Salma Hayek kirjoitti The New York Times -lehdelle artikkelin, jossa hän muistelee 2000-luvun alussa julkaistun Frida-elokuvansa raskasta syntyprosessia. Salma ei ollut saavuttanut suurta tähteyttä vielä tuossa vaiheessa, ja hän oli innoissaan saatuaan Harvey Weinsteinin kaltaisen elokuvamogulin kiinnostumaan meksikolaistaiteilija Frida Kahlon elämästä kertovasta elokuvaprojektistaan.

− Teimme lopulta sopimuksen, että Harvey maksaisi jo tekemäni työn oikeuksista. Näyttelijänä minulle maksettaisiin Screen Actors Guildin listauksen minimipalkkion lisäksi kymmenen prosentin lisäpalkkio. Tuottajana saisin silloin vielä määrittelemättömän kunnian, mutta en palkkiota, mikä ei ollut naistuottajien kohdalla kummalista 90-luvulla. Harvey myös vaati kirjallisen sopimuksen siitä, että näyttelisin useammassa Miramax-tuotantoyhtiön elokuvassa. Ajattelin sen olevan sinetti päätähden asemastani, Salma kirjoitti.

Pakotti seksikohtaukseen

Harvey moitti Salmaa kaikin tavoin Fridan kuvausten aikana. Hän uhkasi keskeyttää elokuvan kuvaukset kokonaan, mikä oli Salmalle järkytys. Kohutuottaja tarjosi näyttelijälle yhtä mahdollisuutta projektinsa loppuun viemiseksi: seksikohtaus toisen naisen kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

− Harvey vaati koko ajan enemmän paljasta pintaa, enemmän seksiä. Ohjaaja Julie Taymor oli jo kertaalleen tehnyt kompromissin tangokohtauksessa, joka päättyi Fridan ja Ashley Juddin näyttelemän Tina Modottin väliseen suudelmaan. Alun perin Harvey olisi halunnut minun ja Ahsleyn näyttelevän yhteisessä seksikohtauksessa. Minun kohdallani oli selvää, etten olisi saanut tehdä elokuvaa loppuun asti, ellen suostu hänen fantasiaansa tavalla tai toisella. Neuvottelulle ei annettu omalla kohdallani edes mahdollisuutta.

Salma suostui seksikohtaukseen toisen naisnäyttelijän kanssa. Kohtauksen kuvaukset olivat kuin painajaista.

− Koin urani ensimmäisen ja viimeisen hermoromahduksen kuvauspaikalla: koko vartaloni tärisi, minulla oli hengitysvaikeuksia ja itkin loputtomasti. Se ei johtunut siitä, että olisin alasti toisen naisen kanssa. Se johtui siitä, että olisin alasti toisen naisen kanssa Harvey Weinsteinille.

Salma tiesi, että hänen oli pakko suoriutua kohtauksesta.

− Aloin oksentaa kuvauspaikalla. Minun oli otettava rauhoittavaa lääkettä, joka auttoi itkuun, mutta vain voimisti pahoinvointiani. Se ei ollut seksikästä, mutta lääke oli ainoa tapa selvitä kohtauksen kuvauksista.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!