Heidi Klum ja Tom Kaulitz

Salaa naimisiin! Huippumalli Heidi Klum, 46, avioitui saksalaisrokkarin kanssa

12.07.2019 17:28

Usea yhdysvaltalaismedia on uutisoinut tällä viikolla varsinaisista yllätyshäistä: huippumalli Heidi Klum, 46, ja Tokio Hotel -yhtyeestä tuttu saksalaismuusikko Tom Kaulitz ovat kaikessa hiljaisuudessa astelleet avioliiton satamaan.

Yllätyshäiden lisäksi voidaan puhua myös salamahäistä, sillä pariskunta kihlautui viime jouluna, alle vuoden seurustelun jälkeen.

Varsinaisen hääpäivän osalta amerikkalaismedian tiedot vaihtelevat, sillä vihkimisen on toisaalla kerrottu tapahtuneen jo helmikuussa, ja toisaalla taas kesä-heinäkuun taitteessa.

Julkisuuteen levinneen virallisen dokumentin perusteella jälkimmäinen tieto vaikuttaa oikealta.

Lue myös: Oho, Heidi Klum yllätti faninsa: poseerasi täysin alasti – kuva!

Neljä lasta

Tuore aviomies Tom Kaulitz tunnetaan paitsi Tokio Hotel -kitaristina, myös America´s Got Talent -ohjelman tuomarina. Tokio Hotel on keikkaillut myös Suomessa.

Heidi Klum ja Tom Kaulitz

Heidille avioliitto on kolmas. Hän oli vuosituhannen vaihteessa naimisissa stylisti Ric Piponon kanssa ja vuosina 2005-2012 laulaja Sealin kanssa. Ennen avioitumista Sealin kanssa Heidi seurusteli F1-pomo Flavio Briatoren kanssa, ja pari sai yhden lapsen, nyt teini-ikäisen Leni-tyttären.

Sealin kanssa Heidi sai kolme lasta.

Lue myös: Kurvipommi Heidi Klum, 45, esitteli täydellistä rantakroppaansa: nänni pullahti esiin villeissä vesileikeissä – kuvat!

Uskoo rakkauteen

Heidin ja 29-vuotiaan Tomin välillä on 17 vuoden ikäero. Huippumallia ikäero ei haittaa, vaikka se on julkisuudessa herättänytkin kysymyksiä.

– En juuri ajattele asiaa. Täytyy vain pyrkiä elämään onnellista elämää siitä huolimatta, mitä muut ihmiset ajattelevat. Murehtimisesta tulee lisää ryppyjä, Heidi totesi InStylen haastattelussa suhteen paljastuttua.

Lue myös: Heidi Klum salakuvattiin rinnat paljaana lemmenlomalla: intiimejä puuhia rakkaansa kanssa nakuna - K18-kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soirée amoureux ❤️

Henkilön Heidi Klum (@heidiklum) jakama julkaisu

Yllätyspari vahvisti seurusteluhuhut viime vuoden toukokuussa.

– Olen ollut kahdesti naimisissa. Uskon yhä rakkauteen ja avioliittoon, vaikka olen epäonnistunut niissä kahdesti, Heidi sanoi The Ellen DeGeneres Show´ssa alkuvuodesta ja jatkoi:

– Olen löytänyt hyvän tyypin. Katsotaan, mitä siitä tulee.

Lue lisää: Oho, Heidi Klum ja 16 vuotta nuorempi Tokio Hotel -kitaristi: Kuuma suhde - paparazzikuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#melancholicparadisetour beginns in 6 Days ❤️ @tokiohotel

Henkilön Heidi Klum (@heidiklum) jakama julkaisu

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Sami Hernesaho
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!