Ruotsin prinssi Carl Philip käänsi huonon koulumenestyksen voitoksi – loi äärettömyyden ystävänsä kanssa!

Hllwd | 19.09.2018 17:01

Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen ystävänsä Oscar Kylberg perustivat sisustusesinefirma Bernadotte & Kylbergin vuonna 2012. Kaksikko on sittemmin suunnitellut monia erilaisia käyttöesineitä, kuten laseja, mattoja, pyyhkeitä, sänkyjä, kulhoja, lautasia ja jopa kotitakkeja.

Lue myös: Perheonni kukoistaa! Ruotsin prinssi Carl Philip ja Sofia-vaimo ovat edelleen kuin vastarakastuneita – paljonkertovat lomakuvat!

Koulussa huonosti menestyneestä ja lukihäiriöisestä Carl Philipistä onkin nopeasti kehittynyt monipuolinen kädentaitaja ja suunnittelija.

Infinity- eli äärettömyys-nimisiä messinkisiä kynttiläjalkoja saa eri värisinä.
Infinity- eli äärettömyys-nimisiä messinkisiä kynttiläjalkoja saa eri värisinä.

 

Lue myös: Prinssi Carl Philip karisti perheensä kanssa kotimaan pölyt – prinsessa Sofia esitteli häikäisevää rantakuntoaan Rivieralla! Kuvat!

Uusimpana ideanaan hän julkisti ystävänsä kassa kauniin kynttiläjalustasarjan, joka on muotoiltu messingistä. Kehikkoja on saatavilla eri korkeuksisina ja värivaihtoehtoina on kaksi eri harmaata, valkoinen ja vaaleanpunainen.

Lue myös: Harvinainen yhteishaastattelu – Carl Philip ja Sofia avautuivat pikkulapsiarjestaan: Elämä on välillä kaaosta!

Lamput koostuvat kahdesta puolikkaasta, joita voidaan yhdistellä vapaasti muiden kokojen kanssa.

– Meille on suuri kunnia esitellä teille Äärettömyys (engl. Infinity), prinssi julisti mainostiedotteessaan.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!