Hllwd
Katso kuvat!

Rokkilegenda Gene Simmons myy ökykartanoaan: lukaalin hinta on lähes 19 miljoonaa - katso kuvat

28.10.2020 21:21

KISS-yhtyeen nokkamies Gene Simmons, 71, laittoi hulppean ökykartanonsa myyntiin 22 miljoonalla dollarilla. Euroissa talon hinta on noin 18,7 miljoonaa. Lukaali sijaitsee Los Angelesin kupeessa olevalla Benedict Canyonin alueella Yhdysvalloissa. 

Gene on asunut kartanossa mallivaimonsa Shannon Tweedin, 63, kanssa lähes neljä vuosikymmentä. Pitkästä kielestään tunnettu rokkari haluaa nyt eroon hänelle tehdystä kartanosta, koska muuttaa vaimonsa kanssa Washingtonin osavaltioon. 

Ökykartano

Aurinkoisen Kalifornian pölyt nyt karistava pariskunta tapasi toisensa vuonna 1983, kun he juhlivat samoissa bileissä Playboy-kartanossa. Pian tapaamisensa jälkeen he alkoivat etsiä yhteistä asuntoa. 

Lue myös: Katy Perry ja Orlando Bloom ostivat kodin miljonäärien paratiisista: 12 miljoonan euron luksuslukaali - katso kuvat! 

Paikan yhteiselle kodilleen he löysivät vuonna 1984. Tuolloin Gene osti tontin, johon hän rakennutti ökylukaalinsa. Melkein hehtaarin tontista rokkari maksoi vain 1,35 miljoonaa dollaria, eli noin 1,2 miljoonaa euroa. Kartanon rakentaminen kesti viisi vuotta, ja rakentamiseen paloi rahaa 12 miljoonaa dollaria. Euroissa talon kokonaishinnaksi tuli noin 11,4 miljoonaa. 

1

2

3

Lue myös: Calvin Harris myi Hollywood-lukaalinsa laulajakaunottarelle: dj-tähti tienasi kämpästä peräti 4,3 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta talosta!

4

5

6

Kaikilla herkuilla

Kartano on rakennettu korkealle vuoristoon Beverly Hillsin yläpuolelle. Massiivinen rakennus on onnistuttu piilottamaan tunkeilevilta katseilta puiden suojiin, eikä sitä näe kadulta ollenkaan. 

Lue myös: Kasperi Kapasella on kauniiden naisten lisäksi silmää upeille taloille – tällainen on kohukiekkoilijan luksuslukaali – kuvat sisältä!

Pihaan ajetaan pitkää ajotietä pitkin. Tontille on rakennettu useita autotalleja, joihin mahtuu kymmeniä autoja. Erikoisuuksia valtavalta tontilta on muitakin. Huomiota herättävimmät ovat tenniskenttä sekä massiivinen uima-allas, jossa on 18 metriä pitkä vesiliukumäki. 

Kartano on hervoton kolmikerroksinen lukaali, jossa on tilaa yhteensä lähes 1 500 neliötä. Tilaa on niin paljon, että olohuoneen katto häämöttää melkein kymmenessä metrissä. Luonnonvaloa huoneeseen tulvii kookkaista ikkunoista, jotka yltävät lattiasta kattoon. 

Talossa on muutamia takkahuoneita, joista toinen on tilavassa olohuoneessa. Takan näkee myös toisen kerroksen sisäparvekkeelta. Kartanossa on erittäin lupaava gourmet-keittiö, missä onnistuvat hankalammatkin kokkaukset. Muita erikoisuuksia talossa ovat biljardihuone, kirjasto ja viinikellari.

7

8

9

Lue myös: Katy Perry myy "varakotiaan": hintapyyntö 6.7 miljoonaa - katso kuvat Beverly Hills lukaalista 

10

11

12

13
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!