Hllwd

Robin Thicken alamäki jatkuu - piiskaa ja jopa lyö lastaan!

13.01.2017 16:15

Laulaja Robin Thicken ex-vaimo Paula Patton syyttää laulajaa ex-parin 6-vuotiaan poikansa Julianin lyömisestä.

Robin ja Paula taistelevat lapsensa huoltajuudesta, eikä Paula selvästi päästä ex-aviomiestään helpolla. Oikeuspapereiden mukaan 6-vuotias Julian oli kertonut opettajalleen isänsä piiskanneen häntä useita kertoja ja jopa lyöneen. Julianin koulu teki asiasta ilmoituksen lastensuojeluviranomaisille, eikä Paula antanut Robinin tavata poikaansa. Ex-vaimon mukaan Julia pelkää isäänsä.

TMZ:n mukaan Paula on pyytänyt oikeudelta nopeaa päätöstä sille, ettei Robin saa tavata poikaansa kuin valvojan läsnä ollessa päiväsaikaan. Tähän mennessä Julian on ollut isänsä luona yötä aina torstaista lauantaihin.

Robin Thicke ja Paula

Puolusteli piiskaamista

Robin on vastannut pahoinpitelysyytöksiin kertomalla, että hän on piiskannut Juliania harvoin ja ainoastaan rankaisukeinona. Robin kuvailee lyöneensä lasta avokämmenellä pepulle. Laulajan mukaan hän ja Paula olivat sopineet sen olevan sovelias rankaisukeino.

Robinin mukaan syytökset ovat ex-vaimon keino kostaa, koska häntä ei kutsuttu Robinin isän Alan Thicken hautajaisiin.

− Paulalla ja isälläni oli huonot välit. Hän sanoi usein negatiivisia kommentteja isästäni. Siksi hän ei ollut tervetullut hautajaisiin, Robin kertoi oikeudelle toimittamassaan vastineessa.

Pitkä alamäki

Robin Thicke oli taannoin suosionsa huipulla hänen vuoden 2013 Blurred Lines -hittinsä myötä. Laulu herätti kuitenkin paljon vastalauseita sen sisältämän seksistisen ja jopa raiskauskulttuuriin liitetyn sanoituksen vuoksi. Seuraavaksi Robin ja laulun toinen kirjoittaja Pharrell Williams saivat miljoonatuomion plagioinnista. Blurred Linesin nähtiin muistuttavan liikaa Marvin Gayen Got To Give It Up -biisiä.

Robinilla meni surkeasti myös yksityiselämässä, sillä vaimo Paula Patton sai tarpeekseen siitä, että puoliso kähmi vieraita naisia, ja otti eron.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!