Rintansa pienennyttänyt teinitähti sai apua Sofia Vergaralta: Julkisuus pilasi itsetuntoni! 

Hllwd | 23.01.2017 13:40

Modern Family -komediasarjasta tuttu Ariel Winter kasvoi aikuiseksi yleisön silmien edessä. Ariel kävi läpi dramaattisen vartalonmuutoksen teini-iässä, mutta tummaverikön onneksi henkistä tukea löytyi läheltä. Arielin kollega Sofia Vergara auttoi nuorta naisenalkua olemaan sinut itsensä kanssa.

- Oli upeaa, että roolimallinani oli nainen, joka oli itsevarma kurveistaan ja siitä miltä hän näytti. Sofia näki, kuinka painin vartaloni kanssa. Hän antoi minulle neuvoja, kuten millaiset vaatemerkit tekivät vaatteita, jotka sopivat vartalotyypilleni, Ariel kertoo SELF.com-sivustolla.

- Julkisuudessa kasvaminen saattoi olla pahinta mitä huonolle itsetunnolleni saattoi tapahtua. Minun oli hyvin vaikea rakentaa itseluottamustani uudelleen. Kun aloitin näyttelemisen Modernissa perheessä, näytin täysin erilaiselta. Minulla ei ollut rintoja, ei takamusta ja näytin muutenkin hyvin lapsenomaiselta. Tuntuu, kuin kaikki olisi tapahtunut yhden yön aikana. Yhtäkkiä minulla oli D-kupin rinnat ja peppuni ja vyötäröni kasvoivat. Olin niin surullinen. Sen lisäksi sosiaalinen media hyökkäsi päälleni ja alkoi haukkumaan vartaloani, Ariel jatkaa.

Jättirinnat aiheuttivat ongelmia

15-vuotiaana Arielilla oli jo F-kupin rinnat. Vuonna 2015 hän kävi pienennyttämässä poveaan. Sittemmin Ariel on kertonut haastatteluissa elämänlaatunsa parantuneen leikkauksen myötä huomattavasti, sillä isot rinnat aiheuttivat muun muassa kovia selkäkipuja. Hän on myös kertonut, että isot rinnat johtivat todella epätoivottuun huomioon.

Ariel on muutenkin niin ylpeä uudesta povestaan, että hän on leikkauksen jälkeen alkanut julkaista todella paljastavia kuvia.

 

Teksti:MARIAMA
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!