Hllwd
Katso kuva!

Rasisimikohu ei Katy Perryä hätkäyttänyt – kihlautui supertähtikultansa kanssa: sormus kuin unelma!

15.02.2019 21:29

Amerikkalaislaulaja Katy Perry julkaisi viikonvaihteessa uuden kenkämalliston, jonka vastaanotto ei mennyt aivan kuten laulajatar olisi voinut toivoa. Mustat kengät (joita oli saatavilla myös beigenä) nostivat kohun, sillä niiden koristelussa käytettiin silmiä, nenää ja paksuja punaisia huulia. Ne koettiin erityisen halventaviksi niiden blackface-yhdennäköisyyden vuoksi. 

Lue lisää: Katy Perry sysäsi Beyoncén valtaistuimelta – nostaa lähes miljoona euroa joka keikasta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

full bloom

Henkilön KATY PERRY (@katyperry) jakama julkaisu

Kenkäkohusta huolimatta Katyn elämässä pyyhkii hyvin. Hän meni nimittäin ystävänpäivänä kihloihin on-off-poikaystävänsä, näyttelijä Orlando Bloomin kanssa. Katy jakoi ilouutiset sosiaalisen mediaan kuvapäivityksen avulla. 

Myös Katyn äiti on jakanut sosiaalisessa mediassa useita kuvia Orlandon romanttisesta kosinnasta. Huone oli täytetty punaisilla ruusuilla sekä sydänilmapalloilla ja paikalla oli kihlaparin läheisimmät. Pari on seurustellut enemmän ja vähemmän vuodesta 2016 lähtien. 

Sitä ennen Orlando oli naimisissa Victoria's Secret -malli Miranda Kerrin kanssa, parila on kahdeksan vuotias lapsi. Puolestaan Katy oli naimisissa näyttelijä-koomikko Russel Brandin kanssa. Avioliitto kesti vain vuoden verran. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!