Nicole Young ja dr dre

Räppilegenda Dr. Dren vaimo hakee avioeroa – 24 vuoden liitto ohi: menettääkö Dre puolet 800 miljoonan omaisuudestaan?!

30.06.2020 16:01

Legendaarisesta N.W.A -räppipossesta musiikkimaailman merkittävimmiksi tuottajiksi noussut Andre Romelle Youngin, 55, eli Dr. Dren vaimo hakee avioeroa. Pariskunta on ollut naimisissa 24 vuotta. 

Lue lisää: Tältä räppäri Eminem, 47, näyttää nykyisin: melkoinen muodonmuutos - tunnistaisitko?

TMZ-viihdeuutissivuston mukaan Dr. Dren vaimo Nicole Young, 50, pisti eroprosessin alulle maanantaina, kun hän lähetti siihen vaadittavat paperit eteenpäin. Syyksi Nicole on sanonut yhteensopimattomuuden. Nicolen mukaan he ovat hiphopmogulin kanssa kasvaneet liian erilaisiksi. 

dr dre ja nicole young
Nicole Young ja Dr. Dre kuvattuna tammikuussa 2020.

Pitkä liitto

Dr. Dre ja Nicole menivät naimisiin 25. toukokuuta vuonna 1996 vain muutamia kuukausia sen jälkeen, kun räppilegenda oli perustanut oman Aftermath Entertainment -levy-yhtiönsä.

Pariskunnalla on kaksi lasta. Heillä on poika nimeltä Truice ja tytär nimeltä Truly. Elatusavuista ei ole tulossa kiistaa, koska lapset ovat yli 18-vuotiaita. 

Lue lisää: Gettomasa ei ole ainoa! Suosikkiräppäriin yhdistetty povipommi Pasha sai ASAP Rockyn innostumaan – maailmankuulu jenkkiräppäri lähetti vonkausviestejä!

Asia on varmasti musiikkituottajalle helpotus, koska kuuden lapsen isänä hän on maksanut tuhansia dollareita lastensa elatusapuna entisille tyttöystävilleen. 

nicole young ja dr dre
Nicole ja Dre vuonna 2002. 

Rahaa on 

Tuhannet dollarit eivät kuitenkaan hiphop-herran lompakkoa hirveästi kevennä, koska Dren varallisuus pyörii sadoissa miljoonissa. Forbes-lehti arvioi hänen omaisuutensa yhteenlaskettuna olevan noin 800 miljoonaa dollaria, kertoo TMZ

Näistä varoista osa voi siirtyä eron yhteydessä Nicolelle, koska he eivät ole tehneet avioehtosopimusta. Sillä Dre olisi voinut varmasti välttää, ettei menettäisi puolta omaisuuttaan erossa. 

Nicole on myöntänyt hakevansa erossa aviopuolison tukea, mutta hänen vaatimansa summat ovat vielä pimennossa. 

nicole young ja dr dre 2015
Nicole ja Dre elokuvan Straight Outta Compton ensi-illassa vuonna 2015. 

Lähde: TMZ

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!