Katso kuvat!

Rantaleijonien Pomo! Rokkitähti Bruce Springsteen, 71, on tyrmäävä näky ilman paitaa: pulahti New Yorkissa vimmaisissa aalloissa - katso kuvat!

Hllwd | 28.09.2020 18:14

Rokkitähti Bruce ”The Boss” Springsteen on edelleen huimassa kunnossa. Hiljattain 71 vuotta täyttänyt muusikko paljasti upean yläkroppansa New Yorkissa uintireissullaan. 

Maineikas rokkari lähti uimaan voimakkaan oloisiin aaltoihin kuin merileijona. Brucen uintihetki tapahtui maineikkaan The Hamptonsin alueen hiekkarannan kupeessa. Rokkari nautti rantapäivästään täysin rinnoin, kun hän polski omassa rauhassaan luonnonvoimien armoilla. 

Lue myös: Apulanta-rokkari Sipe Santapukki liikuttui lapsen syntymästä: ”Hirveän vaikea pukea sanoiksi!” 

Bruce Springsteen rannalla 5
Muusikko asteli päättäväisesti meriveteen.
Bruce Springsteen rannalla 4
Artisti puski aaltojen läpi tuima ilme kasvoillaan. 

Lue myös: Rokkarin ökykoti myynnissä: Bret Michaels kauppaa kartanoaan lähes neljällä miljoonalla eurolla - lukaalin arvo noussut viidessä vuodessa miljoonalla eurolla! 

Bruce Springsteen rannalla 3
Uintihetken jälkeen oli aika suunnata takaisin rantaan. 

Kunnon salaisuus

Rokkarin iättömältä tuntuva ulkonäkö johtuu hänen terveellisistä elämäntavoistaan, kertoo HealthFitnessRevolution -julkaisu. Brucen omat soittokaverit ovat paljastaneet, ettei Bruce ole koskaan kokeillut huumeita.

Artisti on itse sanonut raittiutensa syyksi alkoholisti-isänsä, joka pieksi häntä lapsena. Bruce näki jo pienenä, mitä päihteet voivat aiheuttaa, eikä ole siksi halunnut niitä käyttää. 

Lue myös: Pomo lomalla! Paparazzi yhytti Bruce Springsteenin Italiasta 

Bruce käy myös hyvin aktiivisesti kuntosalilla. Hän juoksee juoksumatolla ja nostelee painoja kuntosaliohjaansa opastuksella.

Rokkari on paljastanut ruokavalionsa koostuvan enimmäkseen vegaanisesta ruuasta. Elämäntavat ovat olleet olennainen osa artistin elämää jo yli 30 vuotta. 

Bruce Springsteen rannalla 2
Bruce vilvoitteli vielä hetken katse kohti rantaviivaa. 

Lue myös: Rokkari Arttu asteli Big Brother -taloon: Moni voi ajatella, että kuuntelen vain siantappoa!

Bruce Springsteen rannalla 1
Uinnin jälkeen rokkari asteli varmoin askelin hiekalla. 

Lähde: HealthFitnessRevolution
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!