Paparazzikuvat!
Aaron Carter Melanie Martin

Rakkausvaroitus: Aaron Carter ja povipommi Melanie tuoreissa kuvissa - pusuja, vauvamasu ja kihlasormus!

26.06.2020 20:41

Laulaja-lauluntekijä Aaron Carter, 32, ja Instagram-malli Melanie Martin elävät parhaillaan ulkopuolisten silmin superonnellista aikaa.

Pariskunta julkisti suhteensa tammikuussa ja huhtikuussa Aaron paljasti Instagram-tilillään tulevansa isäksi. Melanien raskaus lienee kuitenkin alkuvaiheissa, sillä vauvamasu ei vielä ole huomiota herättävän suuri.

Aina ei kuitenkaan ole mennyt yhtä mallikkaasti.

Lue myös: Sokkikuvat! Ongelmien kanssa kamppaileva Aaron Carter kuihdutti itsensä sairaalakuntoon - pop-tähti painaa enää vain 50 kiloa!

Aaron Carter Melanie Martin

Tuoreissa kuvissa Aaron ja Melanie olivat hoitamassa juoksevia asioita Beverly Hillsin kaduilla, kun paparazzit kiinnittivät huomiota rakastavaisten halailuun. Ja mitäpä vielä, kyseessä olivat Aaron ja Melanie!

Lähempi tirkistely vielä paljasti, että Melanien vasempaan nimettömään oli ilmestynyt ökysormus, mikä kertonee parin kihlautuneen vastikään! Melanie oli lisännyt kuvan sormuksestaan myös Instagram-tililleen samana päivänä.

Hashtageihin Melanie oli lisännytkin "kihloissa, rakastan sinua, aaron carter, rakkaus"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#engaged#iloveyou3000❤️ @aaroncarter 💍 #love

A post shared by Melanie Ann ♾ (@missmelaniemartin) on

Aaron Carter Melanie Martin

Aaron Carter Melanie Martin

Lue myös: Brädi ja tuore Natalie-kihlattu saavat lapsen: paljastivat sukupuolen hykerryttävällä tavalla - lapsen ilmeet kertovat kaiken!

Lue myös: Rakkaus roihuaa! Mikko Leppilampi julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan missikaunotar Beata Pappin kanssa!

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Milla Leinonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!