fbq
Hllwd
02.02.2021 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram
Marilyn Manson
Rajujen syytösten vuoksi potkut levy-yhtiöstä saanut Marilyn Manson avasi sanaisen arkkunsa: "Väitteet ovat kauhistuttavia vääristymiä todellisuudesta"
Hllwd
02.02.2021 21:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram

Westworld-sarjan Evan Rachel Wood, 33, kertoi eilen maanantaina (1.2.) joutuneensa Marilyn Mansonin (oik. Brian Warner), 52, henkisen ja ruumiillisen väkivallan uhriksi.

Evanin lisäksi yhteensä viisi muuta naista on kertonut Mansonin pahoinpitelystä. Vanity Fair -lehti on julkaissut muutamia lausuntoja, minkä lisäksi uhrit ovat kirjoittaneet kokemuksistaan somessa. 

Lue lisää aiheesta: Marilyn Manson vakavien syytösten kohteena - Entiseltä kihlatulta järkyttäviä paljastuksia: "Hän aloitti ollessani teini-ikäinen"

Naiset syyttävät Mansonia muun muassa henkisestä väkivallasta, seksuaaliväkivallasta, pelottelusta ja pakottamisesta sekä manipuloinnista ja raiskauksesta.

Manson otti kantaa asiaan tänään (2.2.) ja kertoi kiistävänsä syytökset.

-  On selvää, että taiteeni ja elämäni ovat jo pitkään olleet kiistelyn kohteina, mutta nämä viimeaikaiset väitteet minusta ovat kauhistuttavia vääristymiä todellisuudesta. Intiimisuhteissani on aina vallinnut täysi yhteisymmärrys samanmielisten kumppaneiden kanssa. Riippumatta siitä, miten - ja miksi - muut päättävät nyt vääristää menneisyyttä, tämä on totuus, Manson kirjoittaa Instagramissa.

Potkut levy-yhtiöltä

Mansonin levy-yhtiö Loma Vista Recordings antoi artistille potkut syytösten tultua ilmi. Levy-yhtiö kertoi potkuista Instagram-julkaisussa, jossa viitattiin suoraan Evanin väitteisiin. 

- Tänään julki tulleiden häiritsevien Evan Rachel Woodin ja muiden naisten Marilyn Mansoniin kohdistamien syytöksien valossa Loma Vista lopettaa hänen albuminsa markkinoinnin. Päätös on voimassa välittömästi. Huolestuttavien tapahtumien valossa olemme myös päättäneet, ettemme tee yhteistyötä Marilyn Mansonin kanssa tulevaisuudessakaan, levy-yhtiö kertoo julkaisussaan. 

Deadline-sivuston mukaan Manson ei myöskään esiinny kahdessa tv-sarjassa kohun seurauksena. Artistin osuus AMC:n Creepshow-sarjan toisella tuotantokaudella leikataan pois, eikä häntä nähdä jatkossa myöskään Starz-kanavan American Gods -sarjassa. 

Tästä on kyse

Evan ja Manson seurustelivat vuosina 2007-2010. Pari meni kihloihin vuonna 2010, mutta he purkivat kihlauksen ja erosivat saman vuoden aikana. 

Evan avautui eilen suhteen kauhistuttavista yksityiskohdista Instagram-tilillään. Lisäksi Evan kertoi muidenkin naisten joutuneen Mansonin hyväksikäyttämiksi.

- Hyväksikäyttäjäni nimi on Brian Warner. Maailmalla hänet tunnetaan Marilyn Mansonina. Minut aivopestiin ja manipuloitiin alistumaan. En jaksa enää elää koston, herjauksen tai kiristyksen pelossa. Haluan paljastaa tämän vaarallisen miehen ja ne alat, jotka ovat mahdollistaneet hänen tekonsa, ennen kuin hän pilaa enää muiden elämiä, Evan kirjoittaa.

- Olen paljastamassa pelottavaa miestä ja pyydänkin nyt niitä tahoja, jotka hänen kanssaan työskentelevät, kantamaan vastuunsa ennen kuin hän tuhoaa muitakin elämiä. Seison muidenkin uhrien puolella, jotka eivät enää pysy hiljaa, Evan totesi kirjoituksessaan.

Lue lisää aiheesta: Marilyn Manson vakavien syytösten kohteena - Entiseltä kihlatulta järkyttäviä paljastuksia: "Hän aloitti ollessani teini-ikäinen"

 

Marilyn Manson ja evan rachel wood
Manson ja Evan vuonna 2007.

Mansonin toinen ex-kihlattu, näyttelijä ja aktivisti Rose McGowan kertoi Twitterissä antavansa Evanille täyden tukensa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »