Hllwd
Katso videot!

R. Kelly vapautui, määrättiin miljoonatakuut - vankilan edessä protesti: haukuttiin pedofiiliksi! Katso video!

26.02.2019 10:47

Yhdysvaltalaislaulaja R. Kellyä syytetään kymmenestä seksuaalirikoksesta. CNN:n mukaan laulajasta annettiin pidätysmääräys viime perjantaina (22.2.). Laulaja antoi itsensä ilmi myöhään samana iltana. 

Vangitseminen kesti vain viikonlopun yli, sillä R. Kelly vapautettiin eilen maanantaina. Hän pääsi vapaalle jalalle maksettuaan 100 000 dollaria yhden miljoonan takuusummastaan. 

TMZ:n mukaan R. Kelly on kiistänyt kaikki syytteet. 

Lue lisää:  R Kellyn seksuaalirikosepäilyt - paljastaako uusi video alaikäisen hyväksikäytön?

R. Kellyyn kohdistuneet syytökset ovat nostattaneet suuria tunteita. Vankilan ulkopuolella R. Kellyä ja hänen asianajajaansa odotti protesti. Ihmiset haukkuivat Grammy-palkittua miestä muun muassa pedofiiliksi. 

Lue myös: Laulajatähti R. Kellyä syytetään seksikultin pyörittämisestä – pitää naisia vankinaan ja kuvaa seksiaktit?

Laulaja ei arastele julkisuutta, sillä vapauduttuaan vankilasta hän suuntasi ensimmäisenä syömään McDonaldsiin. TMZ tietää kertoa, että R. Kelly tilasi Guarter Pounder -aterian ja BBQ-dipin sen kylkeen. 

Ruokailu kesti noin puoli tuntia. R. Kelly ja hänen tiiminsä poistuivat kuitenkin pian sen jälkeen, kun heidän ympärilleen alkoi kerääntymään ihmisiä. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!