Brian May

Queen-legenda Brian May, 72, sai sydänkohtauksen

25.05.2020 13:16

Legendaarisen Queen-yhtyeen perustajajäsen, kitaristi Brian May, 72, on kertonut Instagram-tilillään saaneensa sydänkohtauksen. 

May kertoi huhtikuussa somessa, että hänelle kävi puutarhaonnettomuus, jossa hän reväytti pakaralihaksensa ja joutui siksi sairaalaan. Nyt hän paljastaa saaneensa myös sydänkohtauksen.

Maanantain Instagram-päivityksen aluksi May sanoo hieman humoristisesti, että Queenin Sheer Heart Attack -albumin nimi meinasi koitui kitaristin kohtaloksi tosielämässä.

- Olin aina hieman huolissani sen albumin nimestä. Ajattelin, että pahastuttaa se joitain ihmisiä, joilla on ollut sydänkohtauksia. Nyt itse asiassa minä olen aika helpottunut, että kuulun siihen klubiin - enkä koe albumin nimeä lainkaan pahastuttavana. Pitäkää huolta itsestänne, ihmiset, May toivotti Instagram-videonsa oheistekstissä.

Lue myös: Queen-yhtyeen Brian May teki uuden aluevaltauksen: suunnittelee naisten rintaliivejä!

"Kävelin ulos todella vahvan sydämen kanssa"

Sydänkohtaus tuli sen jälkeen, kun May kärsi pakaran lihaskivuista ja toipui puutarhatöissä syntyneestä vammasta.

- Sain pienen sydänkohtauksen, eli se ei vahingoittanut minua millään lailla. Rintakipu ja -paine kesti noin 40 minuuttia. Se on sitä outoa tunnetta käsivarsissa ja hikoilua, May selitti. 

May kiidätettiin sairaalan ja tutkimuksissa kävi ilmi, että Mayn sydämeen johtavissa verisuonissa oli tukoksia, jotka aiheuttivat sydänkohtauksen. Mayn sydäntä hoidettiin pienellä leikkauksella, josta May parhaillaan toipuu hyvää vauhtia.

- Kävelin sairaalasta ulos todella vahvan sydämen kanssa. Uskon olevani hyvässä kunnossa tulevaisuudessa.

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!