Katso kuvat!

Prinssi Harry peri Diana-äitinsä hyväsydämisyyden: ilahdutti taas kuolemansairasta poikaa! Koskettavat kuvat

Hllwd | 07.08.2017 09:01

Kuusivuotias Ollie Carroll sairastui kolmevuotiaana Battenin tautiin, joka rappeuttaa hermokudoksia hitaasti, mutta varmasti. Myös hänen pikkusiskonsa Amelia sairastaa samaa sairautta. Elinikäennustetta sisaruksille on annettu noin 12-vuotiaaksi saakka.

Prinssi Harry, 32, tapasi Ollien ensimmäisen kerran syksyllä 2016. Se oli molemmille suuri riemun aihe.

Harry tapasi Ollien ensi kerran viime vuoden syksynä.

Tuolloin Harryn vierailu oli virallinen ja sillä haluttiin kerätä tutkimusvaroja Battenin taudista kärsivien lasten lääkitykseen ja hoitoon.

Vahva side

Toukokuussa Harry teki uuden vierailun Ollien luokse kuultuaan, että pojan kunto oli talven mittaan heikentynyt oleellisesti.

– Vierailu oli täysin yksityinen, Ollien vanhemmat Lucy ja Mike kertovat.

He saivat kesällä hovilta luvan julkaista kotialbumiinsa ottamansa kuvat yllätysvierailusta.

– Poikamme ei enää pysty puhumaan, eikä liikkumaan omatoimisesti, mutta hän tunnisti heti Harryn tämän astuessa sairaalahuoneeseen. Harry on pojallemme supersankari.

Ollie on menettänyt puhekykynsä.

Ollien kasvoille levisi leveä hymy, kun hän näki prinssin. Myös Harry oli onnellisen näköinen kaapatessaan hennoksi käyneen pojan syleilyynsä.

– Heidän välillään on jokin outo side, vanhemmat kehuvat.

Diana olisi ylpeä

Myös Harryn 20 vuotta sitten menehtynyt äiti, prinsessa Diana tapasi aikoinaan useita vakavasti sairaita ja aliravittuja lapsia ympäri maailmaa ilman, että se olisi ollut hänelle lainkaan vaivaannuttavaa. Siksi Dianaa kutsuttiinkin sydänten kuningattareksi.

– Kaikkein eniten maailmassa haluan, että äiti olisi ylpeä minusta, Harry kertoi keväällä People-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!