Prinssi Daniel ja prinsessa Estelle AIK:n jalkapallo-ottelussa.

Prinssi Daniel yrmeänä suosikkijoukkueensa avausmatsissa - Estelle pelleili isälleen futiskatsomossa

03.04.2017 16:13

Ruotsin prinssi Daniel on ollut pienestä pitäen intohimoinen Tukholman AIK:n jalkapallojoukkueen kannattaja. Kun Daniel ja kruununprinsessa Victoria saivat esikoisensa Estellen helmikuussa 2012, ilmoitti prinssi saman tien tekevänsä pikkuprinsessasta AIK:n kannattajan.

Kaksi kuukautta Estellen syntymän jälkeen AIK toimittikin Ruotsin hoviin nimikirjoituksilla varustetun vauvaikäiselle sopivan AIK-pelipaidan.

Estellestä onkin isänsä ohjeistamana kasvanut AIK-fani, ja isä ja tytär on nähty AIK:n kotistadionin katsomossa useita kertoja.

Estelle ja prinssi Daniel istuivat lehtereillä sunnuntainakin, kun Ruotsin jalkapallokausi käynnistyi ja AIK kohtasi kauden avausottelussaan kotonaan BK Häckenin.

Kuvatoimistojen tarjoamien kuvien perusteella prinssi ei ollut kovin ilahtunut AIK:n peliesityksestä, vaan hän seurasi ottelua hyvin yrmeänä ja vakavana.

Vieressä istunut Estelle sen sijaan ei vähämaalisesta ottelusta turhautunut, vaan hän seurasi peliä eloisan oloisena, näppäili välillä tablettitietokonettaan sekä yritti piristää isäänsä pelleilemällä tämän sylissä ja vierustalla.

Daniel ja Estelle AIK:n jalkapallo-ottelussa
Estelle yritti piristää vakavailmeistä isäänsä prinssi Danielia muun muassa kiehnäämällä tämän sylissä.

Estellen ja Danielin kannustuksesta huolimatta AIK ja BK Häcken eivät tarjonneet tukholmalaisyleisölle maaleja, vaan ottelu päättyi 0-0-lukemiin.

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: AOP

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!