Hllwd

Prinssi Daniel paljasti tavoitteensa kasvattajana: tavis-elämyksiä lapsille!

17.06.2017 10:03

Ensi maanantaina (19.6.) kuntosaliyrittäjä Daniel Westling, 43, on ollut seitsemän vuotta Ruotsin prinssi ja kruununprinsessa Victorian, 39, puoliso.

Hääpäivänsä kynnyksellä Daniel antoi erikoishaastattelun Dagens Nyheter -lehdelle.

Jännitys kiusasi

Prinssi Daniel myöntää jännittäneensä alkuun hovin edustustehtäviä ja esiintymisiä. Onnekseen yksi ensimmäisistä virallisista vierailuista suuntasi lapsuuden kotikaupunkiin Ockelbohon, jolla on yhä erityinen paikka prinssin sydämessä. Täällä Daniel oppi, mikä on parasta prinssin roolissa.

– Mikä etuoikeus onkaan päästä tilanteeseen, jossa voi osoittaa iloa vain tervehtimällä, katsomalla toista silmiin ja kysyä kuulumiset. Se on todella loistavaa, Daniel hehkutti.

Kokemuksia lapsille

Daniel kasvoi vajaan 3 000 asukkaan taajamassa. Arkitodellisuus on kaukana siitä, mihin hänen lapsensa prinsessa Estelle, 5, ja prissi Oscar, 1, tottuvat palatsin humussa.

– Pidän tärkeänä antaa lasten olla erilaisissa ympäristöissä. Otetaan selvää, miten metro toimii, miten ajellaan bussilla tai jonotetaan, ja tuntea millaista on se intohimo, jonka kokee urheiluhallissa matsin aikana.

Ruotsin prinsessa Estelle ja prinssi Oscar

Uusi kesäharrastus

Kotona Daniel lukee paljon tyttärelleen. Estelle rakastaa myös tanssimista ja käy tanssitunneilla. Vanhemmat ovat tartuttaneet lapseen rakkauden ulkoiluun.

– Estelle on tullut ikään, jossa hän opettelee pyörällä ajamista. Se on tosi hauskaa, Daniel iloitsi.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja Kungahuset
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!