Hllwd

Prinsessa Eugenien häiden kulisseissa kolisee: Camilla skippaa juhlat - syynä herttuattaren ja prinssi Andrew'n vanhat kaunat?

12.10.2018 11:24

Prinsessa Eugenien, 28, ja Jack Brooksbankin, 32, perjantaina (12.10.) vietettäviin häihin on kutsuttu yli 800 vierasta, mutta yksi merkittävä henkilö puuttuu joukosta: prinssi Charlesin, 69, vaimo, Cornwallin herttuatar Camilla, 71.

Camilla on perhehäiden aikaan edustustehtävissä. Hän vierailee pienessä Crathien peruskoulussa Skotlannissa. Koulu sijaitsee lähellä kuningatar Elisabetin, 92, vapaa-ajan linnaa Balmoralia.

– Olemme tottuneet näkemään kuninkaallisia – he kuuluvat Crathien yhteisöömme. Suoraan sanoen he voivat piipahtaa täällä koska tahansa. Kukaan ei olisi pahastunut, jos herttuatar olisi perunut häiden vuoksi vierailunsa, paikallinen asukas totesi Daily Mail -lehdelle.

Camilla kantaa kaunaa

Camillan jääminen pois suuresta perhejuhlasta on aiheuttanut paljon keskustelua ja spekulaatiota.

– Camilla on kiintynyt Eugenieen ja tämän siskoon Beatriceen. Hän on hyvin pettynyt, ettei voi olla läsnä juhlissa, lähipiiristä sanottiin.

Yleisessä tiedossa kuitenkin on, ettei Camilla ole läheisissä väleissä morsiamen vanhempien, prinssi Andrewn, 58, ja Yorkin herttuatar Sarahin, 58, kanssa.

Etenkin Camillan suhdetta Andrew’hun on kuvailtu viileäksi.

Prinssi Andrew ja Cornwallin herttuatar Camilla

Sisäpiiriläisten mukaan taustalla saattavat olla menneet kaunat. Andrew kun ei puolustanut Charlesin ja Camillan suhdetta ja avioliittoa niinä vuosina, kun rakastunut pari joutui taistelemaan saadakseen hovin hyväksynnän rakkaudelleen.

– Camilla kokee, että Andrew olisi voinut tehdä enemmän tilanteen hyväksi.

Prinssi Charles osallistuu veljentyttärensä Eugenien häihin.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!