Katso kuva!

Povipommin jäähyväiset! Pamela Anderson jättää sosiaalisen median: ”He haluavat hallita aivojasi"

Hllwd | 27.01.2021 13:01

Legendaarinen povipommi Pamela Anderson, 53, ilmoitti tiistaina (26.1) jättävänsä sosiaalisen median täysin. 

Playboy-lehden Playmatena julkisuuteen noussut kaunotar kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa, kun hän ohjeisti Twitterissä ja Facebookissa seuraajiaan lukemaan viimeisimmän Instagram-päivityksensä. 

- Tämä on viimeinen julkaisuni Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa. En ollut koskaan kiinnostunut sosiaalisesta mediasta. Nyt olen elämässäni aidosti inspiroitunut lukemisesta ja luonnosta. Olen vapaa, Pamela ilmoitti.

Lue myös: Koronavuoden häissä nähtiin yllättäviä ratkaisuja: Bikinikaunottaren kanssa naimisiin mennyt Dennis Quaid kyllästyi odottamaan, Pamela Andersonilla todellinen pikaero 

Pamela kiitti kaikkia fanejaan rakkaudesta ja toivoo heille kaikille hyvää tulevaisuudessa.

- Toivottavasti löydätte voimaa ja inspiraationlähteitä, joita voitte seurata oman intonne mukaisesti. Yrittäkää välttää ajan tuhlaamisen houkutusta. Juuri sitä HE haluavat - että voivat saada sinulta rahaa ja hallita aivojasi, Pamela varoittaa. 

Ikävä tulee

Monille tulee ikävä rohkean povipommin paljastelevia päivityksiä. Monet kaunottaren seuraajista kertoivat kaihoisista tunteistaan Pamelan julkaisun kommenttikentässä. 

Lue myös: Keittiössä kuumenee! Ikiuhkea Pamela Anderson poseeraa eroottisissa alusvaatekuvissa - ottaisitko tällaisen seksipommin kotisi hengettäreksi? 

- Sinua tullaan ikävöimään. Rakastamme sinua todella kovasti.

- Olen niin onnellinen, että olet vapaa ja iloinen. 

- Olen todella iloinen, että tiedät löytäneesi rauhan ja onnellisuuden. Rakastamme sinua. Tulemme ikävöimään sinua täällä. 

Pamelalla oli sovelluksessa yli miljoona seuraajaa. 

Lue myös: Popsi popsi porkkanaa, mieskuntoa se vahvistaa! Pamela Anderson väittää vegaanien olevan parempia sängyssä: ”Olen hyvin varma tästä”  

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!