Katso kuva!

Povipommi Sophia Vegasin vartalon kurvit uhmaavat fysiikan lakeja! Kuva!

Hllwd | 19.02.2018 22:02

Saksalainen laulajakaunotar Sophia Vegas tunnetaan hittejään paremmin kurvikkaasta vartalostaan. Nykyään Yhdysvalloissa asuva 30-vuotias povipommi kääntää ihmisten katseita ja herättää valokuvaajien huomion kaduilla liikkuessaan.

Lue myös: Povipommi Sophia Vegasin tiimalasivartalo käänsi katseita – käsittämättömän kapea vyötärö! Kuvat!

Tällä kertaa pinkkiin asuun sonnustautunut Sophia näyttäytyi Beverly Hillsissä. Kaunottaren vartaloa myötäilevä tiukka mekko korosti hänen uskomattoman kurvikkaita muotojaan. Sophian kapeaa vyötäröä on tituleerattu maailman kapeimmaksi.

Sophia Vegas käänsi katseita.

Poistatti kylkiluita!

Sophian fysiikan lakien vastainen tiimalasivartalo on useiden kauneusleikkausten tulosta. Nainen on kertonut julkisesti käyneensä poistattamassa useita kylkiluitaan, jotta vyötäröstä on saatu riittävän kapea.

Lue myös: Ihmis-Ken on käyttänyt 450 000 euroa kauneusleikkauksiin: Kaikki alkoi koulukiusaamisesta – nyt Rodrigo Alves, 34, ei pysty hengittämään nenän kautta!

Viime kesänä Sophia julkaisi Instagramissa kuvavertailun, jossa kaunotar nähdään poseeraavan bikineissä ennen vartalon muokkaamista.

Avioliitto sutenöörin kanssa!

Sophia tuli kotimaassaan Saksassa tunnetuksi, kun hän avioitui Düsseldorfin punaisten lyhtyjen alueella bordelleja pyörittäneen Bert Wollersheimin kanssa. Lisäksi hän esiintyi Pelastakaa julkut -tosi-tv-sarjan saksalaisessa versiossa.

Sittemmin Sophia erosi miehestään ja muutti Yhdysvaltoihin.

 

#Love #ibiza Euch schicke ich sonnige Grüße ?

A post shared by Sophia Vegas (@officialsophiavegas) on

 

Endlich in #dubai angekommen ☝?️? #sonne #beachgirl #bestfriends ?

A post shared by Sophia Vegas (@officialsophiavegas) on

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!