Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
jenna jameson

Pornotähti Jenna Jameson on laihtunut jo yli 30 kiloa – katso uskomattomat ennen ja jälkeen -kuvat: ”Minullakin on löysää nahkaa”

Yksi aikuisviihdemaailman tunnetuimmista nimistä, amerikkalainen Jenna Jameson, vetäytyi alalta vajaa kymmenen vuotta sitten. Samoihin aikoihin Jenna sai perheenlisäystä, kun hän synnytti kaksoset, joiden huoltajuus määrättiin eron jälkeen Jennan ex-miehelle, UFC-tähti Tito Ortizille.

Lue lisää: Näin XL-malli Eija-Liisa laihtui 30 kiloa – lue yllättävän helpot ohjeet!

Kun Jenna sai kolmannen lapsensa, nyt reilu puolitoista vuotiaan Batel Lun, aikuisviihdetähti aloitti hurjan laihdutusprojektin, joka on tuottanut huimia tuloksia. Jenna on laihtunut käsittämättömät 70 paunaa eli 31 kiloa. Urheilun lisäksi Jenna on ollut tarkalla keto-dieetillä, jossa hiilihydraatteja vähentämällä elimistö menee lopulta ketoosiin. 

Viikonloppuna Jenna päätti näyttää seuraajilleen, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. Naiselta on kysytty useita kertoja, miten on mahdollista, että hänen ihonsa on palautunut täysin kiinteäksi useiden kymmenien kilojen laihtumisen jälkeen. 

- Minullakin on löysää nahkaa. Vatsani on ruttuinen ja löysä. Se näyttää pahemmalta, ellen istuisi näin selkä suorana, vaaleaverikkö paljastaa. 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press ja instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!