Popsi popsi porkkanaa, mieskuntoa se vahvistaa! Pamela Anderson väittää vegaanien olevan parempia sängyssä: ”Olen hyvin varma tästä” 

Hllwd | 18.01.2021 22:31

Entinen Playboy-tähti Pamela Anderson, 53, on vahvasti sitä mieltä, kasvisruokavaliota noudattavat ovat parempia sängyssä. Pamelan voimakas mielipide vegaanien petipuuhien paremmuudesta kävi ilmi, kun hän vieraili videonvälityksellä juontaja Piers Morganin, 55, haastattelussa Good Morning Britain -ohjelmassa. 

Ohjelaman aikana Piers nosti esille, kun kaunotar oli twiitannut sunnuntaina 16. tammikuuta pitkän sarjan vegaanisen ruokavalion hyödyistä. Juontajaa erityisesti kiinnosti, miksi Pamela väitti vegaanien olevan parempia rakastajia.

- Näin olen kuullut. Olen itse vegaani, ja olen hyvin varma tästä väittämästä, Pamela kertoi. 

Lue myös: Koronavuoden häissä nähtiin yllättäviä ratkaisuja: Bikinikaunottaren kanssa naimisiin mennyt Dennis Quaid kyllästyi odottamaan, Pamela Andersonilla todellinen pikaero 

Povipommi on muistinsa mukaan noudattanut yli 30 vuotta vegaanista ruokavaliota, joten hänellä on ainakin omakohtaista kokemusta asiasta. 

Perustelut

Omien kokemustensa lisäksi Pamela mainitsi tutkimukset aiheen tiimoilta, joihin hän tutustui Game Changers -dokumentin tuottajana. Dokumentin tutkimustulosten mukaan kasvisruokavaliota noudattavilla miehillä erektiot kestävät jämäkämpinä ja pitkäkestoisempia, vaikka olisivat unessa, minkä Pamela mainitsi haastattelussa.

Piers puolusteli punastuneena pian Pamelan kommentin jälkeen, että lihaa syövilläkin vehkeet toimivat nukkuessa. Juontaja myös väitti useiden lääketieteen asiantuntijoiden olevan sitä mieltä, että lihattomuudesta voi tulla monia terveysongelmia. 

Lue myös: Keittiössä kuumenee! Ikiuhkea Pamela Anderson poseeraa eroottisissa alusvaatekuvissa - ottaisitko tällaisen seksipommin kotisi hengettäreksi?

Tukeakseen väittämäänsä Piers toi keskusteluun mukaan tohtori Hilary Jonesin, 67, joka tarkensi, että terveellisen vegaanisen ruokavalion noudattaminen on hyvin vaikeaa.

- Voisin syödä sipsejä joka päivä, ja silti noudattaa vegaanista ruokavaliota mutta se ei olisi kovin terveellistä, Hilary kertoi. 

Lue myös: ”Halusin olla Pamela Anderson!” Povipommi Elena Vikström pienennyttää jättirintansa: ”Implantit painavat yli kaksi kiloa!” 

Hilarylta kysyttiin myös mielipidettä Pamelan väitteisiin vegaanien petitaidoista. 

- Mikäli verisuonet ovat tukkeutuneet pahasta kolesterolista, silloin ihminen voi kärsiä sydänkohtauksista ja erektiohäiriöistä. Mistä luullakseni johtuu huonompi rakastaja -väite, mutta kolesterolitasot voivat olla korkealla vegaaneillakin, jos he syövät vääränlaisia ruokia. Hilary tarkensi.
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, YouTube, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!