Popin kuningatarta eivät koronarajoitukset koske - Madonna on vieraillut jo viidessä maassa kolmen viikon aikana!

Hllwd | 12.01.2021 21:03

Popmusiikin elävä ikoni Madonna, 62, on viettänyt viime viikkoina hulppeaa talvilomaa ympäri maailman, koronarajoituksista huolimatta. Kolmen viikon aikana poptähti on vieraillut viidessä maassa lomaillessaan poikaystävänsä, tanssija Ahlamalik Williamsin, 26, kanssa. 

Lue myös: Oho! Tässä poseeraa Madonna 18-vuotiaana täysin alasti

Jouluaattona alkanut lomailu vei pariskunnan ensiksi Los Angelesista Lontooseen, mistä matka jatkui neljä päivää myöhemmin Egyptiin. Neljän lapsensa kanssa Lontooseen matkustanut popin kuningatar nappasi Britanniasta mukaansa vielä vanhimman poikansa, joka asuu nykyisin Lontoossa.

Egyptissä superstara viihtyi vain vuorokauden, kun reissukärpänen puraisi ja retki jatkui Malawiin, missä Madonna vieraili rahoittamassaan sairaalassa. Loppiaisena kokoonpano matkusti vielä Keniaan, jossa seurue ilmeisesti edelleen lomailee. Viihteen monitoiminainen on julkaissut reissultaan runsaasti kuva- ja videomateriaalia Instagramin puolella.

Lue myös: Apua, Madonnan, 62, kasvokuva järkyttää somessa!

 

Lähde kertoo The Sun -lehdelle, että Madonnan vaatimuksesta koko joukko käy koronatesteissä säännöllisesti. Malawin ja Kenian maaperällä ei turistin tarvitse viettää aikaansa karanteenissa, mikäli hänellä on esittää negatiivinen koronatestin tulos.

Britanniassa taas on joulukuun puolivälin jälkeen päässyt vierailemaan, mikäli omatkustaja on korkea-arvoinen työmatkalainen ja tietyt reunaehdot täyttyvät. 

Lue myös: Oho, Madonna, 61, julkaisi rohkean topless-kuvan itsestään

Madonnan on kerrottu reissaavan yksityisjetillään, jonka mukana matkustaa myös tähden oma kuvaaja.

Lähde: The Sun
 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!