Hllwd
Katso kuvat!

Pohjalla käynyt ex-teinitähti rohkeana - pakarat esillä konsertissa!

19.01.2017 12:00

13-vuotiaana Leave (Get Out) -hitillään pinnalle ponnahtanut laulaja JoJo, 26, aloitti kiertueensa rohkealla asuvalinnalla.

Lontoon Koko-klubilla esiintynyt JoJo hurmasi yleisönsä verkkomaisella haalaripuvulla, joka korosti laulajan kurvikasta vartaloa.

 

When @reyalfashion and I collab on stage designs in 2017.... we go all out.

Kuva, jonka JoJo. (@iamjojo) julkaisi

Asuvalinta paljasti JoJon pakarat hurraavalle yleisölle.

 

Kuva, jonka JoJo. (@iamjojo) julkaisi

Takana pitkä oikeustaistelu

Uuden Mad Love -albumin julkaisu ja kiertueen aloittaminen ei ollut JoJolle itsestäänselvyys, sillä hän joutui taistelemaan vanhan levy-yhtiönsä kanssa oikeudessa saadakseen silloisen sopimuksensa mitätöidyksi.

JoJon mukaan levy-yhtiö ei panostanut hänen uraansa lainkaan, joten hän halusi yrittää uuden albumin julkaisua muun yhtiön avulla. Oikeustaistelu kesti monta vuotta, ja se saatiin päätökseen vasta muutama vuosi sitten.

− Käytin kaikki rahani ja kaiken aikani oikeustaisteluun. Sen jälkeen pohdin, oliko aikaa kulunut liikaa, ettei paluu ollut enää mahdollinen. Join paljon, ja olin masentunut, JoJo kertoi Entertainment Tonightille.

Toivoi syömishäiriötä

JoJo esiintyy uudella kiertueellaan rohkeampana kuin koskaan. Se liittynee osittain hänen uransa alkuaikoihin, jolloin silloisen levy-yhtiön edustajat painostivat tuolloin 18-vuotiasta laulajalupausta laihduttamaan.

− Minulle sanottiin, ettei musiikkiani julkaista, ellen näytä tietynlaiselta. Silloin suostuin kaikkeen, koska ajattelin sen kuuluvan asiaan. Piikitin itseeni aineita, jotka estivät nälän tunteen. En ollut edes kasvanut kunnolla tuolloin, mutta halusin urani etenevän johonkin suuntaan. Jossain vaiheessa aloin pohtia, olenko tarpeeksi hyvä laulaja, koska vaatimukset olivat niin kovat.

JoJo myöntää käyneensä läpi äärimmäisyyksiin menneitä ajatuksia.

− Tämä kuulostaa sairaalta, mutta toivoin tuolloin sairastuvani syömishäiriöön. Turhauduin itseeni, koska söin. En tietenkään ajattele niin enää.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!