Pitkä vääntö omaisuuden jaosta? Larry King kuoli kesken avioerosotkun – vaimo jäi kaksi kertaa kiinni pettämisestä

Hllwd | 28.01.2021 16:04

Yhdysvaltalainen talk show -isäntä Larry King kuoli 87-vuotiaana sairaalassa Los Angelesissa lauantaina. Hän oli joutunut hoitoon koronatartunnan vuoksi.

Toimittajalegenda tunnettiin empaattisena kansanmiehenä, joka ei tehnyt haastattelutilanteissa itsestään numeroa.

– Muistutan itseäni joka aamu, etten opi mitään siitä, mitä puhun tänään. Jos haluan oppia, täytyy kuunnella, Larry kertoi motokseen.

Lue myös: Juontajalegenda Larry King on kuollut 87-vuotiaana

Kuolema vei lapset pikatahtiin

Värikkäästä elämästään tunnettu Larry oli naimisissa peräti kahdeksan kertaa. Avioliitoista syntyi viisi lasta, ja tähti on sanonut heidän olleen parasta hänen elämässään.

Larry adoptoi kolmannen vaimonsa Playboy-malli Alene Atkinsin pojan ja piti tästä huolta avioeron jälkeenkin. Alene ja Larry saivat myös yhteisen Chaia-tyttären.

Elämänsä suurimman tragedian Larry kohtasi viime kesänä, kun hänen ja Alenen lapset menehtyivät lyhyen ajan sisällä. Chaia kuoli keuhkosyöpään ja Andy sydänkohtaukseen.

– Yhdenkään vanhemman ei pitäisi joutua hautaamaan lapsiaan, Larry suri vain puoli vuotta sitten.

Vaikka Larrya ei onnistanut rakkaudessa, ovat hänen lapsensa ylistäneet isäänsä julkisesti maailman parhaimmaksi isäksi.
Vaikka Larrya ei onnistanut rakkaudessa, ovat hänen lapsensa ylistäneet isäänsä julkisesti maailman parhaimmaksi isäksi.

Shawn särki sydämen

Pisin Larryn avioliitoista kesti 22 vuotta. Vuonna 2016 näyttelijävaimo Shawn Southwickilla kuitenkin paljastui olleen suhde pariskunnan poikien baseball-valmentajan kanssa.

Shawnin petollisuus särki Larryn sydämen, mutta pari jatkoi liittoa, kunnes vaimo jäi uudelleen kiinni pettämisestä. Larry haki avioeroa elokuussa 2019 ja kertoi olevansa häväisty ja nolattu.

Tv-tähden jälkeen jääneen omaisuuden on arvioitu olevan huimat 41 miljoonaa euroa. Koska avioeroprosessi Larrya pettäneen Shawn-vaimon kanssa jäi kesken, tv-tähden omaisuuden jaosta perheen ja jälkeläisten kesken väännetään vielä pitkään.

Larryn ja  Shawn Southwickin avioliitto kesti 22 vuotta.
Larryn ja  Shawn Southwickin avioliitto kesti 22 vuotta.

Kahdeksan avioliittoa

Freda Miller 1952–1953. Larry avioitui Fredan kanssa vain 18-vuotiaana. Seuraavana vuonna nuorten vanhemmat vaativat avioliiton mitätöimistä.

Annette Kaye 1961. Liitosta syntyi Larryn esikoispoika Larry Jr.

• Alene Akins 1961–1963. Larry adoptoi Alenen Andy-pojan.

Mickey Sutphin 1964–1967. Syntyi Kelly-tytär.

• Alene Akins 1968–1971. Syntyi tytär Chaia.

Sharon Lepore 1976–1983

Julie Alexander 1989–1992

• Shawn Southwick 1997–2019. Pojat Chance ja Cannon.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!