fbq
Hllwd
09.07.2019 15:19
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Keikka
Piru irti! Nainen intoutui metallimusiikista ja antoi suuseksiä kesken Behemothin keikan Roskildessa - K-18 video tilanteesta julki!
Hllwd
09.07.2019 15:19
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Roskildessa keikkaillut puolalainen black/death metal Behemoth -bändi villitsi yleisönsä, ja yksi nainen yleisön joukosta menetti itsehillintänsä totaalisesti. Bändin keulamies Nergal julkaisi Instagramissa videon keikalta, ja siinä näkyy, että lavan edustalla keikkaa seurannut nainen ja mies alkavat härskin seksisession.

Yläkroppa paljaana seisova mies seisoo valokeilassa, kun nainen on kontillaan pää miehen haarovälissä. Muut metallidiggarit antavat heille tilaa toteuttaa itseään: suuseksiä helvetillisen musiikin säestyksellä. 

Laulaja kommentoi

Roskilden keikka oli hyvä ja paikallisilla viikingeillä kova meno päällä. Olen tyytyväinen, kun näen minkä tahansa muun reaktion musiikkiimme, kuin paikallaan seisomisen.
Raju ja lieävsti väkivaltainen meininki, vaatteiden repiminen ja paljaat tissit yleisöstä ovat todellakin jees homma.

Kuluneen 30 vuoden aikana en kuitenkaan ole nähnyt lavalta vastaavaa: pariskunta hommissa moshpitissä. Ei s**tana! Puolialaston nainen imi miestä varmaan 5-10 minuuttia, samalla kun äijä piti nyrkkejä ilmassa ja lauloi mukana meidän "rakkauslaulujamme". Kuinka siistiä! 

Video (K-18)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »