Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Keikka

Piru irti! Nainen intoutui metallimusiikista ja antoi suuseksiä kesken Behemothin keikan Roskildessa - K-18 video tilanteesta julki!

Roskildessa keikkaillut puolalainen black/death metal Behemoth -bändi villitsi yleisönsä, ja yksi nainen yleisön joukosta menetti itsehillintänsä totaalisesti. Bändin keulamies Nergal julkaisi Instagramissa videon keikalta, ja siinä näkyy, että lavan edustalla keikkaa seurannut nainen ja mies alkavat härskin seksisession.

Yläkroppa paljaana seisova mies seisoo valokeilassa, kun nainen on kontillaan pää miehen haarovälissä. Muut metallidiggarit antavat heille tilaa toteuttaa itseään: suuseksiä helvetillisen musiikin säestyksellä. 

Laulaja kommentoi

Roskilden keikka oli hyvä ja paikallisilla viikingeillä kova meno päällä. Olen tyytyväinen, kun näen minkä tahansa muun reaktion musiikkiimme, kuin paikallaan seisomisen.
Raju ja lieävsti väkivaltainen meininki, vaatteiden repiminen ja paljaat tissit yleisöstä ovat todellakin jees homma.

Kuluneen 30 vuoden aikana en kuitenkaan ole nähnyt lavalta vastaavaa: pariskunta hommissa moshpitissä. Ei s**tana! Puolialaston nainen imi miestä varmaan 5-10 minuuttia, samalla kun äijä piti nyrkkejä ilmassa ja lauloi mukana meidän "rakkauslaulujamme". Kuinka siistiä! 

Video (K-18)

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!