Pippa Middleton tihkuu glamouria: katso tyylikooste!

Pippa Middleton tihkuu glamouria: katso tyylikooste!

Hllwd | 09.09.2016 17:46

Näillä näkymin ensi kesänä James-rakkaansa kanssa naimisiin menevä Pippa Middleton, 33, suosii ylellistä tyyliä.

Herttuatar Catherinen pikkusisko Pippa harrastaa intohimoisesti urheilua. Hänen huippuunsa treenattu vartalo on kuin luotu paljastaville juhlapuvuille kuten hyväntekeväisyysgaalassa Lontoossa syyskuussa 2015.

Tämän näköinen vartalo löytyy Pippan vaatteiden alta. Hän pitää maratonien ja triathlonien ohella kroppaansa kunnossa myös hot joogalla ja pilateksella. Pippa ei ole mikään keskivertoihminen lomamatkailussakaan vaan suosii luksuskohteita kuten Saint Barths -saarta Karibianmerellä elokuussa 2015.


Pippa suosii Tabitha Webb -merkin naisellisia mekkoja kuten British Heart Foundation -hyväntekeväisyystilaisuudessa helmikuussa.

Miljoonaomaisuuden rahoitusalalla loihtinut James Matthews, 41, pujotti heinäkuussa Pippan sormeen art deco -tyylisen 4 karaatin timanttisormuksen. Kihlasormuksen arvo on Daily Mailin haastatteleman asiantuntijan mukaan noin 250 000 euroa.

Pippan rannekello ei myöskään ole mikä tahansa aikarauta vaan 18 000 euron arvoinen Cartier.

Catherine ja Pippa ovat molemmat urheilullisia naisia, jotka suosivat samoja vaatemerkkejä kuten Tabitha Webbiä. Siskoksia yhdistää myös sama kampaustyyli, jossa pitkät ruskeat hiukset pidetään auki kuten Lontoossa syyskuussa 2009.

Pippan isosisko Catherine on kuninkaallinen, mutta Pippa edustaa todellista kuninkaallista tyyliä kuten ParaSnow-Ball-hyväntekeväisyystilaisuudessa Hugo Bossin 1 800 euron arvoisessa syvään uurretussa juhlamekossa maaliskuussa 2015.

Pippan tyyli on tarkkaan harkittua viimeistä piirtoa myöten. Hän antoi pistämättömästä tyylitajustaan ja värisilmästään näytteen Wimbledonissa heinäkuussa. Pippan päällä nähtiin 60-luvun tyylinen Tabitha Webbin mekko, retrohenkiset aurinkolasit ja harmaat mokka-avokkaat.

Tennistä innokkaasti pelaava Pippa pyyhälsi kesäkuussa Wimbledonin tennisturnauksen kuninkaalliseen aitioon 1 500 euron arvoisessa Suzannah-merkin unikkokuviollisessa Monaco-mekossa.

TEKSTI PIA LINDROOS


 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!