Hllwd
Katso videot!

Pinkin 6-vuotias tytär pitää itseään rumana: laulajalta voimakas viesti – katso!

28.08.2017 18:28

Laulaja Pink piti koskettavan puheen MTV Video Music Awards -gaalassa.

Hiljattain uuden What About Us -singlensä julkaissut Pink palkittiin eilen sunnuntaina järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa Video Vanguard -palkinnolla. Puheessaan laulaja rikkoi tyypillistä kaavaa pitämällä kantaa ottavan puheen yhteistyökumppaneiden kiitoslistan sijaan.

− Vein hiljattain tyttäreni Willow'n kouluun, ja matkalla hän sanoi olevansa rumin tyttö, jonka hän tietää. Hän sanoi näyttävänsä pitkähiuksiselta pojalta. Ajattelin heti, että mistä ajatukset kumpuavat, kuka on sanonut hänelle niin, ja voinko vetää 6-vuotiasta turpaan, laulaja sanoi.

Kuulemastaan huolestuneena hän halusi osoittaa tyttärelleen tämän olevan täydellinen juuri sellaisena kuin on.

− Menin kotiin, ja tein hänelle Power Point -esityksen. Laitoin siihen androgyynejä rock-tähtiä, artisteja, jotka elävät omaa totuuttaan, ja joita on pilkattu todennäköisesti heidän koko elämänsä ajan. Silti he jatkoivat, heiluttivat lippuaan ja inspiroivat meitä kaikkia. Näitä artisteja ovat muun muassa Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Prince, Janis Joplin ja Elton John, Pink listasi.

"Sinä olet kaunis!"

Laulaja kertoi tyttärelleen ihmisten arvostelevan hänen ulkonäköään, vartaloaan ja asennettaan koko ajan. Silti hän myy loppuun areena- ja stadionkonserttinsa ympäri maailmaa.

Puheensa lopuksi Pink osoitti tytärtään ja sanoi:

− Sinä, tyttäreni, olet kaunis! Rakastan sinua.

Katso Pinkin puhe kokonaisuudessaan alta:

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!