Phil Collinsin ex-vaimo pisti muusikon palkinnot myyntiin pilkkahinnalla - törkyerolle ei näy loppua

Hllwd | 27.01.2021 12:02

Seiska uutisoi lokakuussa Genesis-yhtyeestä musiikkitaivaan kiintotähdeksi ponnahtaneen Phil Collinsin, 69, erikoisesta eroriidasta. Kaikkien aikojen myrskyisin ero ei näytä edelleenkään olevan taputeltu.

Orianne karkasi naimisiin

Pian 70 vuotta täyttävän muusikon ex-vaimo Orianne Cevey, 46, meni viime heinäkuussa työmatkallaan naimisiin uuden rakkaansa, Thomas Batesin kanssa Philin tietämättä asiasta mitään. Rumaksi eroriita paisui vasta, kun Orianne valtasi hänen ja Philin yhteisen Miamin-kodin ja vaati ex-puolisoltaan 20 miljoonaa dollaria, eli liki 16,5 miljoonaa euroa, ennen kuin hän suostuisi poistua kartanosta. Neuvokas nainen palkkasi jopa aseistettuja vartijoita talon ympärille, jottei häntä ja Thomasta saatu häädettyä talosta. 

Lue myös: Kaikkien aikojen eroriita: Phil Collinsin ex-vaimo valtasi miehen kodin – aseistetut vartijat suojelevat naista
 

Vaatii puolia Philin huvilasta

Lopulta Orianne ja Phil saivat aikaiseksi osittaisen sovun. Orianne lupasi muuttaa pois Philin omistamasta kartanosta tammikuun puoleenväliin mennessä. Orianne on jättänyt oikeuteen haasteen, jossa hän vaatii itselleen puolikasta kartanon myyntihinnasta. Haasteen käsittely on vielä kesken.

Phil Collins
Tämän kartanon Phil osti aikanaan Jennifer Lopezilta. Nyt Orianne haluaa siitä puolet.

Oriannella ja Philillä on kaksi teini-ikäistä lasta. Phil ja Orianne olivat naimisissa vuodet 1999-2007. Orianne ehti välissä uusiin naimisiin, jonka avioeroa ei oltu laitettu vireille, kun Phil paljasti haastattelussa vuonna 2016 palanneensa Oriannen kanssa yhteen. Myöhemmin rakastavaiset muuttivat avoliittoon Philin Miamissa sijaitsevaan huvilaan.

Lue myös: Phil Collins osti Jennifer Lopezille kuuluneen superkartanon 29 miljoonalla - kuva!
 

Pisti Philin palkinnot myyntiin

Philin asianajaja kertoi aiemmin Page Six -lehdelle, että muusikon mittaamattoman arvokkaat muistoesineet tämän uran ajalta on haettu talosta. Nyt tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet Oriannen kauppaavan Philin omaisuutta miamilaisen huutokauppakamarin kautta. Orianne on esimerkiksi laittanut Philin kultalevyjä myyntiin sadan dollarin kappalehintaan. Muun muassa Another Day in Paradise -hitistä tunnetun muusikon kultalevyn voi siis halutessaan lunastaa itselleen noin 80 eurolla.

Lue myös: Raju riita paisuu! Phil Collinsin talon vallannut ex-vaimo Orianne Cevey uhkaa nyt paljastuksilla – väittää muusikkolegenda impotentiksi!
 

Phil Collins Orianne Cevey
Pariskunta meni naimisiin vuonna 1999 mutta haki avioeroa kahdeksan vuotta myöhemmin.

Orianne on laittanut myyntiin myös omaa omaisuuttaan aina merkkivaatteista postimerkkikokoelmaan. Erikoisin Oriannen myymä tuote lienee veistetystä kallosta tehty kaulakoru, jossa on yli 10 karaatin timantti. Korun hinta pyörii 600 000-800 000 dollarissa, eli karkeasti 500 000-650 000 euron tietämillä. Oriannen lähipiiriin kuuluva lähde kertoo Page Sixille syitä Oriannen siivousvimmaan.

– Hän muuttaa pienempään asuntoon ja hankkiutuu eroon tavaroista, joita ei enää käytä. Hänellä on yli 5 000 paria kenkiä ja vain kaksi jalkaa! Ei hän voi millään pitää niitä kaikkia. Orianne kokee muuton järjestelyn erittäin vapauttavana ja haluaa siksi eroon tavaroista, jotka eivät enää tuo hänelle iloa, lähipiiristä kerrotaan.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!