Hyppää pääsisältöön
seann ja katya

Pettämistä Brittien TTK:ssa – kuvat julki! Komea koomikko suuteli tanssivalmentajaansa tyttöystävänsä syntymäpäivänä – antoi klassisen selityksen: ”Vain yksi kerta”

Brittikoomikko Seann Walsh ja hänen Tanssii tähtien kanssa -valmentajansa Katya Jones ovat jääneet kiinni pettämisestä, kertoo Daily Mail. 

Pari nähtin suutelemassa lontoolaispubin edessä keskiviikkoyönä (3.10.), joka oli myös Seannin naisystävän, näyttelijätär Rebecca Humphriesin syntymäpäivä. Nainen on tukenut miestään TTK-katsomossa koko kauden ajan. 

Iso-Britannian TTK on ollut käynnissä vasta kolmen viikon ajan, jonka aikana Seannin ja Katyan suhde on harpannut romanttiselle puolelle.

Kommentoivat Twitterissä 

Pettämisuutinen sekä siihen liittyvät valokuva ja video julkaistiin eilen sunnuntaina 7. lokakuuta.

- Päivän uutisten valossa haluaisin esittää nöyrimmät anteeksipyyntöni. Tämä ei ole syy, mutta se oli yksi känninen virhe, josta ole todella pahoillani, Seann tviittasi. 

- Olen todella pahoillani teoistani, jotka ovat voineet loukata tai satuttaa. En ajatellut ja kyseessä oli muutaman drinkin jälkeinen, vain kertaluontoinen virhe. Rakastan aviomiestäni ja olemme onnellisia yhdessä. Tekoni ei kuvasta parisuhdettamme, Katya puolestaan tviittasi. 

 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!