fbq
Hllwd
13.03.2019 19:39
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez
Pettämishuhut varjostavat Jennifer Lopezin kihlaonnea: ”Jennifer ei tiedäkään Alexin pettävän häntä ex-vaimoni kanssa!”
Hllwd
13.03.2019 19:39
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Laulaja Jennifer Lopez ja hänen rakkaansa, entinen baseballpelaaja Alex Rodriguez kihlautuivat viikonloppuna.

Alex kosi Jenniferiä viikonloppuna, ja laulaja paljasti iloisen uutisen sosiaalisessa mediassa. Pariskunta on pitänyt yhtä pari vuotta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Tietojen mukaan laulajan muhkea timanttisormus maksoi huimat 4,5 miljoonaa euroa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Lue myös: Remonttireiska paikalle! J. Lo:n rantahuvila Malibussa maksoi kuusi miljoonaa - eikä päällepäin kummoiselta näytä!

Uusia pettämishuhuja

Jennifer ja Alex eivät ehtineet nauttia kihlauksestaan kauan, sillä miehen entinen joukkuetoveri Jose Canseco väittä Alexin pettäneen Jenniferia hänen ex-vaimonsa Jessica Cansecon kanssa. Jose kirjoitti Twitter-tilillään lukuisia kirjoituksia, joissa hän kertoi J. Lon selän takana tapahtuneista asioista.

- Jennifer ei tiedäkään, että Alex pettää häntä ex-vaimoni Jessican kanssa. Hänellä ei ole hajuakaan, millainen Alex oikeasti on. Olin paikalla, kun Alex soitti Jessicalle muutama kuukausi sitten. Alex, älä ole kusipää – lopeta Jennifer Lopezin pettäminen! Suostun valheenpaljastuskokeeseen todistaakseni puhuvani totta, Jose kirjoitti.

Vieraita naisia jo suhteen alussa?

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Alex on pettämishuhujen keskellä. Kesällä 2017 fitness-tähti Lauren Hunter kertoi, että Alex lähetti hänelle lukuisia salaisia seksiviestejä Jenniferin selän takana. Laurenin mukaan ex-baseballpelaaja lähetti hänelle rivoja kuvia ja yritti saada hänet hotellivisiitille toukokuussa 2017.

Lue myös: Jennifer Lopezin suhde ajautui kriisiin: rakas seksiviestitteli fitness-tähden kanssa!

Jenniferin ystävät huolestuivat tämän uuteen rakkaaseen liittyvistä kirjoituksista.

- Jennifer on rakkauden sokaisema, ja hän uskoo mitä ikinä Alex selittääkään. Hän jopa epäilee ystäviensä olevan vain kateellisia ja yrittävän sabotoida hänen ja Alexin suhdetta. Jennifer on aivan sekaisin, ystävä kommentoi tuolloin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »