Senaattori Sanders tukee Cardia.

Paras idea koskaan? Bernie Sanders haluaa Cardi B:n mukaan politiikkaan: "Olisi mahtavaa"

16.01.2020 11:37

Senaattori Bernie Sanders haluaa Yhdysvaltain poliittiselle areenalle uutta verta. Vuoden 2020 demokraattien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä mies toivoo, että Cardi B lähtisi mukaan politiikkaan.

– Cardi B on syvästi huolissaan maamme tapahtumista. Hän tietää, millaista on elää köyhyydessä ja joutua ponnistelemaan. Olisi mahtavaa, jos hän toisi kokemuksensa politiikkaan, Sanders kommentoi TMZ:lle.

Vermontin osavaltion senaattorin julkilausuma liittyy Cardi B:n taannoisiin twiitteihin, joissa räppäri vihjasi, että hän saattaisi jossain vaiheessa pyrkiä politiikkaan. 

– Luulen, että haluan poliitikoksi. Rakastan hallitusta, vaikka en ole tämän hallituksen kanssa samaa mieltä, Grammy-voittaja kirjoitti Twitterissä.

Poliittisesti aktiivinen räppäri on jo kauan aikaa sitten julistautunut demokraatiksi ja kritisoinut julkisesti presidentti Trumpia. Cardi on ollut Sandersin kampanjan suuri kannattaja. 

Lentävä lähtö?

Politiikassa näkyvyys on valttia, joten sen puoleen Cardin lähtökohdat olisivat varsin hyvät. Viime vuonna julkisuus oli tosin myös hieman ei-salonkikelpoista. Cardi esimerkiksi julkaisi promokuvan, jossa hänellä ei ole yllään mitään. Tyylikäs noir-henkinen otos oli kuitenkin sensuroitu siten, että salaisuuksien laakso jäi peittoon ja rinnat kutrien taakse piiloon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRESS IS OUT NOW ON ALL PLATFORMS! Thanks for the love ❤️

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Toukokuussa Cardi kiinnitti huomion Billboard-gaalassa, kun hän suuteli punaisella matolla intohimoisesti räppärimiestään Offsetiä.

Meneekö jo liian lujaa? Cardi B vilautteli ja julkaisi härskin K-18 videon - kumppani Offset riehui fanille kaupassa!

K-18! Räppäri Cardi B ei pitänyt vilautuskommenteista - julkaisi vastineeksi härskin strippausvideon: "P*****i on tämä täällä!"

Lehdistön edustajat saivat anteliaiden gaalaposeerausten myötä otoksia myös Cardin intiimialueista. Huomion maksimoimiseksi Cardi julkaisi roisin videon itsestään ja väitti, että vilautuskuvia oli manipuloitu.

Melkein K-18!

Lähde: TMZ, Page Six

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä, Pauli Poutanen
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!