Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Boris Becker

Paparazzikuvat lomailevasta Boris Beckeristä! Tennislegenda ei lannistu vaikka joutui myymään pokaalejaan velkojien vaatimuksesta!

Tennislegenda Boris Becker, 51, lopetti aktiiviuransa vuonna 1999. Sen jälkeen hän kokeili siipiään liike-elämässä katastrofaalisin seurauksin.

Monimutkaisten ja epäonnisten bisnesten seurauksena Becker ajautui syviin velkoihin, joiden kokonaismäärä on arviolta kymmeniä miljoonia euroja. Vuonna 2017 hänet tuomittiin konkurssiin Isossa-Britanniassa. 

Beckerin aikanaan huimasta omaisuudesta on nykyään jäljellä vain rippeet. Hän on pakon edessä joutunut myymään arvokisavoittojensa pokaaleja ja mitaleja.

Wyles Hardy & Co:n suorittama nettihuutokauppa loppui heinäkuun toisella viikolla ja tuotti noin 760 000 euroa.  Myynnissä oli 82 esinettä.  

Paparazzi iski Rivieralla!

Kun pokaalit oli myyty, lähti Becker lomailemaan St Tropeziin, Ranskan Rivieralle.
Matkaseurana hänellä oli joukko ystäviä sekä 9-vuotias Amadeus-poika, jonka hän sai Sharlely de Kerssenberg kanssa. Pari haki avioeroa viime vuonna.

boris

Niinpä auringonpalvojat hieraisivatkin silmiään, kun tennislegendan seurassa nähtiin pitkä ja näyttävä, toistaiseksi tuntematon vaaleaverikkö.

boris

Mysteeriblondin on arveltu olevan pikemminkin ystävä tai sukulainen kuin rakastajar, sillä ex-tennistähti on vastikään yhdistetty romanttisessa mielessä englantilaiseen, 31-vuotiaaseen malli Layla Powelliin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen, Sami Hernesaho
Kuvat:
All over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!