Hllwd
Katso kuvat!

Paparazzikuvat! Tältä näyttää kosmetiikkamiljardööri Kylie Jenner ilman meikkiä - bongattiin hammaslääkäristä, katso kuvat!

01.07.2019 11:30

Kardashian-klaaniin kuuluva Kylie Jenner, 21, on tositelevisotähteyden lisäksi menestyvä bisnesnainen.

Hän on kivunnut Kylie Jenner Cosmetics -meikkisarjallaan kaikkien aikojen nuorimmaksi miljardööriksi. Kaunotar on totutukkin näkemään Instagram-kuvissaan ja lehtien palstoilla hyvin huoliteltuna, vimpan päälle meikattuna. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shine Baby✨✨⭐️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Lue myös: Kylie Jenner teki sen: historian nuorin miljardööri – Kim Kardashian jäi kauas taakse!

Luonnollinen tyyli 

Kylie ei kuitenkaan pelkää lähteä ilman meikkiä asioille. Paparazzit bongasivat hänet nimittäin hammaslääkärikäynniltä, jonne hän oli lähtenyt tuiki tavallisen tallaajan tyylissä. 

Kyliellä oli päällään huppari ja jumppatrikoot. Silmälaseihin pukeutuneella kaunottarella ei ollut ripaustakaan merkkiä siitä, että hänellä olisi ollut kasvoissaan meikkiä.

Vaikka Kylien päällä ei tällä kertaa nähtykään voimakasta meikkiä tai avonaisia vaatteita, oli hän siitä huolimatta upea näky. 

Kylie
Kylie on yksi maailman seuratuimpia julkisuuden henkilöitä ja hän joutuukin paparazzien kynsiin tilanteessa kuin tilanteessa. 

Kylie

Raskaana? 

Kyliellä on vuonna 2015 tytär rap-artisti Travis Scottin kanssa. Viikko sitten Kylie joutui raskaushuhujen keskelle, kun hän lipsautti ehkä-jymyuutisen isosiskonsa Khloe Kardashianin Instagram Storyssa. 

Videolla Khloe kuvaa synttärijuhliensa tarjoiluja, kun taustalta kuuluu lause: ”Olen raskaana”. Ääni kuulostaa aivan Kylieltä, mutta ainakaan vielä vauvahuhuille ei ole virallista vahvistusta. 

Lue myös:  Oho! Onko Kylie Jenner raskaana? Khloe Kardashianin Instagram-video saattoi paljastaa suuren ja varjellun salaisuuden! Lue lisää!

 

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:All Over Press, Rexfeatures
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!