Paparazzi kuvasi yläosattoman Katie Pricen roiseissa lemmenleikeissa poikaystävänsä kanssa - K18-tyylisistä kuvista paljastui karu totuus!

Hllwd | 20.07.2018 15:49

Povipommi Katie Price jäi nolosti kiinni salakuvien lavastamisesta.

Katie Price kuvattiin muhinoimassa rinnat paljaina poikaystävänsä Kris Boysonin kanssa Thaimaassa aikaisemmin tällä viikolla. Kuvat vaikuttivat liian hyviltä ollakseen totta – ja totuus onkin jotain aivan muuta kuin aluksi annettiin ymmärtää.

Katie nimittäin myönsi lavastaneensa ”salakuvat”. Hänen mukaansa se oli ainoa vaihtoehto, koska ”paparazzit löytävät hänet, missä ikinä hän onkaan.”

− Kuten tiedätte, en lavasta kuviani ikinä. Tilanne on kuitenkin ajautunut siihen, että paparazzikuvia on pakko lavastaa, jotta ihmiset eivät ota niitä salaa ja luo valheellisia tarinoita niiden ympärille. Minulla on suhde mediaan, mutta samalla olen ihminen, jolla on oikeus yksityisyyteen, Katie yritti selitellä.

Lue myös: Katie Price julkaisi kuvan vähäpukeisesta vartalostaan: uhkeat rinnat aiheuttivat somehyökkäyksen - katso!

”Salakuvat tuhoavat ihmissuhteita!”

Katien mukaan paparazzikuvat kertovat usein valheellisen version totuudesta.

− Joku ottaa kuvan, jossa sanon jotain jonkun miehen korvaan. Lehtien mukaan imuttelen miehen kanssa. Se tuhoaa elämiä ja ihmissuhteita. Saatan puhua miehen korvaan, koska ravintolan musiikki on niin kovalla. Tai jos poistun yökerhosta, ja silmäni ovat jossain kuvassa osittain kiinni, minun kirjoitetaan olleen kännissä. Miksei kerrota totuutta, että olin baarissa, join vettä ja sain rahaa siitä, että olin ylipäätään paikalla. Imagoni kärsii siitä, että fanini haluavat nähdä minut julkisissa tilaisuuksissa myöhään yöllä.

Katien selityksissä ei kuitenkaan käynyt ilmi, miksi hän halusi poseerata nimenomaan rinnat paljaina järjestämissään ”salakuvissa”.

Katso kohutut kuvat tästä ja täältä..

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!