Hyppää pääsisältöön
McGee puhuu suhteestaan R. Kelleyyn.

Paljastus: R Kelly palkkasi seksivalmentajan neuvomaan rakastajattaria ja tyttöystäviä!

Yksi R. Kellyn entisistä tyttöystävistä väittää, että miehen henkilökohtainen seksivalmentaja antoi hänelle ohjeita siitä, miten tähti tyydytetään. Asante McGee puhuu asiasta The Dr. Oz Show-keskusteluohjelmassa. Nainen kertoo haastattelussa, että Kelly oli äärimmäisen hallitseva. Laulaja ei edes kysynyt McGeen mielipidettä yhdessä asumiseen.

- Kun saavuin hänen asunnolleen, hän sanoi: "Tervetuloa kotiin". Siitä ei keskusteltu, asiasta vain ilmoitettiin minulle.

Laulajan dominoiva käytös ulottui makuuhuoneeseen asti.

- Jo ennen kuin muutin taloon, ehkä kuukautta ennen, hän esitteli minulle valmentajalle. Minulle kerrottiin, että valmentaja opettaisi minulle, miten häntä (Kellyä) miellytetään sängyssä. Periaatteessa hän siis antaisi minulle seksiohjeita siitä, mistä Kelly piti ja mistä hän ei pitänyt.

Todennäköisesti sama "valmentaja" opasti myös muita Kellyn naisia. 

McGee kuuluu joukkoon naisia, jotka ovat julkisesti syyttäneet Kelly manipuloinnista ja hyväksikäytöstä. Page Six-lehden mukaan Kelly on kiistänyt kaikki syytökset.

Page Six

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!