Pahoinpitelikö Brad Pitt lapsiaan? Viranomaiset tutkivat väitteitä!

Hllwd | 22.09.2016 17:22

Los Angelesin poliisi ja lastensuojelu tutkivat väitteitä, joiden mukaan näyttelijä Brad Pitt olisi pahoinpidellyt lapsiaan, TMZ kertoo.

TMZ:n mukaan kyse on väkivaltaisesta välikohtauksesta, joka sattui, kun Brad, Angelina ja heidän lapsensa lensivät yksityiskoneella viime viikon keskiviikkona. Bradin väitetään huutaneen ja käyttäneen sanallista ja jopa fyysistä väkivaltaa lapsiaan kohtaan. Hänen kerrotaan myös olleen humalassa.

Lennon laskeuduttua Brad oli jatkanut riehumistaan ja yrittänyt yhdessä vaiheessa jopa häipyä paikalta polttoainerekalla. TMZ:n lähteiden mukaan joku paikalla olleista ihmisistä ilmoitti asiasta nimettömänä lastensuojeluun. Sivuston mukaan Bradia ja Angelinaa on jo haastateltu välikohtauksesta ja lapsia aiotaan vielä jututtaa. Myös poliisi tutkii asiaa.

Sivuston mukaan Bradin väkivaltainen kohtaus oli viimeinen niitti Angelinalle, ja hän pian sen jälkeen Angelina jättikin avioerohakemuksensa.

 

Brad kieltää kaiken

Lähteet Bradin lähipiiristä kertovat, että näyttelijä ottaa syytökset hyvin tosissaan.

– Hän sanoo, ettei ole tehnyt lapsiaan kohtaan väärin. On surullista, että asiaan liittyvät ihmiset haluavat esittää hänet huonoimmassa mahdollisessa valossa, lähde vihjailee.

Myös People-lehti on raportoinut Bradiin kohdistuneista tutkimuksista.

 

 

Teksti:Maija Knuuttila
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!