Onko hän tosissaan? Kanye West ilmoittaa pyrkivänsä Yhdysvaltojen presidentiksi!

Hllwd | 05.07.2020 16:51

Räppäri ja muotimoguli Kanye West, 43, tähtää yhä korkeammalle. Mies yllätti viikonloppuna kaikki ilmoittamalla pikaviestipalvelu Twitterissä, että hän aikoo pyrkiä maailman vaikutusvaltaisimman henkilön paikalle. 

Meidän pitää lunastaa lupaukset maallemme Jumalan nimeen, yhdistämällä näkemyksemme ja voimamme paremman tulevaisuuden puolesta. Aion pyrkiä Yhdysvaltojen presidentiksi! 

Kanyen poliittiset toimet ovat tähän saakka rajoittuneet istuvan presidentin, Donald Trumpin, tukemiseen. Räppäri on yksi niistä harvoista viihdealan edustajista, jotka ovat kertoneet julkisesti kannattavansa Trumpia. Mies jopa vieraili Trump Towerissa vuonna 2016, kun valittu presidentti kokosi kabinettiaan. Tuolloin huhuttiin, että suunnitteilla oli konsertti Trumpin virkaanastujaisissa, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Valkoisessa talossa

Loppuvuodesta 2018 Kanye ja Trump tapasivat Valkoisessa talossa. Mediassa tarkkaan raportoitua kohtaamista kuvailtiin muun muassa "hulluimmaksi jutuksi presidentin virkahuoneessa koskaan". Ennen Trumpin pakeille menemistään Kanye oli onnistunut selättämään aktuutit mielenterveysongelmansa, joista hän oli kärsinyt pitkään. Monien mielestä herra Westin esiintyminen antoi kuitenkin vahvoja viitteitä siitä, että työstettävää mielenterveyden saralla vielä riittää.

Kanye oli esimerkiksi pitänyt pitkän ja sekavan yksinpuhelun, jossa hän oli ihastellut Trumpin kampanjalippistä, "Make America Great Again", kuvaillen sitä "Teräsmiehen viitaksi". Lisäksi hän kiroili sekä kutsui neuvonantaja ja Trumpin vävymies Jared Kushneria "Jerryksi". 

Kanye West

Ilmoitus presidenttiyden tavoittelemisesta kuitenkin tarkoittaa sitä, että Kanye West ei voi enää tukea Trumpia, sillä hänhän haluaa itse presidentiksi presidentin paikalle! Vaalit käydään ensi syksynä. 

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!