Love Island-kisaajan ikä hämmensi.

Onko hän muka 21-vuotias? Briteissä Love Islandin fanit järkyttyivät uuden kisaajan todellisesta iästä!

21.01.2020 13:58

Love Island UK sai uutta verta, kun saarelle asteli 21-vuotias malli ja vuoden 2018 Miss Newcastle, Rebecca Gormley. Kaunotar aiheutti somessa kuohuntaa, joskin hieman yllättävästä syystä. Sarjan fanit eivät nimittäin olleet millään uskoa Gormleyn ikää. 

Valtaosa kommentoijista oli yllättynyt tajutessaan, että Gormley juhli hiljattain 21-vuotispäiviään. Moni oli sitä mieltä, että nainen näyttää huomattavasti ikäistään vanhemmalta. 

– Uusi tyttö on 21? Hän näyttää siltä, kuin olisi lähempänä neljääkymmentä, Twitterissä kummasteltiin.

–  Love Islandin uusi tyttö on 21? LOOOOOOOOOL. Onko tämä jokin sairas vitsi on? Hän näyttää 40-vuotiaalta, kirjoitti @SarfoM15.

– Hän ei ole ruma, mutta hän näyttää ikäistään vanhemmalta #LoveIsland, @asvpayo myötäili.

– Miten kaikki 21-vuotiaat Love Islandissa (ja yleisesti ottaen) näyttävät suunnilleen 28-vuotiailta, mutta minä olen 25 ja näytän yhä 18-vuotiaalta, pähkäili @Katie_Iris.

Gormley, joka kuvailee itseään "hauskaksi, äänekkääksi, ulospäin suuntautuneeksi, pelottomaksi ja spontaaniksi", on jo ehtinyt iskeä silmänsä  Connagh Howardiin, Callum Jonesiin ja Mike Boatengiin.

Lähde: Daily Mail, Twitter

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!