Pamela vieraili vankilassa tapaamassa Assangea

Onko Pamela Andersonilla ja Wikileaks-Assangella romanssi meneillään? Pamela vieraili vankilassa: "Hän on syytön...rakastan häntä!"

Hllwd | 08.05.2019 13:54

Tätä ei olisi arvannut kukaan. 

Wikileaks-vuotosivuston perustaja, oikeuden määräysten rikkomisesta liki vuoden mittaiseen vankeusrangaistukseen tuomittu Julian Assange, 47, sai tiistaina vankilaan tunnetun vierailijan.

Sehän oli 1990-luvun superbeibe Pamela Anderson, 51! 

Pamela kuvattuna vankilan pihalla

Pamela kävi vankilassa tapaamassa Assangea

Koska Pamela kerää huomiota liikkeillään, syttyivät spekulaatiot jonkinlaisesta salasuhteesta.  Näin ei kuitenkaan taida asian laita olla, sillä Pamela kertoi Belmarshin vankilan edustalla näkemyksensä Assangen tapauksesta.

- Julian Assangen pitämiseen korkeimman turvaluokituksen vankilassa ei ole perusteita. Hän ei ole syyllistynyt väkivaltaan tai muihin rikoksiin. Kyseessä on hyvä mies ja uskomaton persoona. Rakastan häntä, enkä tiedä, mitä kaikkea hän on joutunut kokemaan. Hänet pitää pelastaa. Kyseessä on todella vakava asia.

Useita maita koskevia salaisia tietoja internetissä paljastanut Assange idätettiin Lontoossa huhtikuussa, kun Ecuador lopetti hänen suojelemisensa. Mies oli ollut eristyksissä Ecuadorin suurlähetystössä vuosikaudet.

Pidätyksen syy oli takuuehtojen rikkominen Briteissä vuonna 2010. 

Lue tästä lisää Julian Assangen tapauksesta! 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!