fbq
Hllwd
02.07.2018 21:18
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Cheryl ja Liam Payne
One Direction -komistus Liam Paynen ja laulajakaunotar Cherylin suhde kuivui kasaan – vauvan syntymästä vain reilu vuosi!
Hllwd
02.07.2018 21:18
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

One Direction -poikabändistä tuttu Liam Payne, 24, ja laulaja Cheryl, 35, ovat eronneet.

Cheryl paljasti surullisen uutisen Twitter-tilillään eilen sunnuntaina (1.7.). Ex-parilla on reilu vuoden ikäinen Bear-poika.

− Surullisina ilmoitamme, että olemme lähdössä eri suuntiin. Päätöksen tekeminen on ollut meille vaikaa. Meillä on yhä rakkautta toisiamme kohtaan perheenä. Bear on maailmamme, ja pyydämme, että kunnioitatte hänen yksityisyyttään, Cheryl kirjoitti.

Liam julkaisi saman kirjoituksen omalla Twitter-tilillään hieman Cherylin jälkeen.

Lue myös: Oho, Zayn Malik ja huippumalli Gigi Hadid erosivat - julkaisivat eroilmoituksen somessa: "Toivon hänelle pelkkää hyvää!"

 

Olivat erota jo kuukausia sitten

Liamin ja Cherylin ero ei liene tullut monellekaan yllätyksenä, sillä heidän erostaan on huhuttu jo kuukausia. Ex-pari ei ole viettänyt juurikaan aikaa yhdessä, ja heidät kuvattiin yhdessä edellisen kerran Brit Awards -gaalassa neljä kuukautta sitten.

Lähipiirin mukaan Liam ja Cheryl olivat erota jo vuodenvaihteessa, mutta he päättivät antaa suhteelleen ja perheelleen vielä yhden mahdollisuuden. Kuukausien yrittämisen jälkeen he kuitenkin tulivat siihen tulokseen, että eri suuntiin lähteminen on kaikille paras vaihtehto.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »