Hllwd

Olympia-komistus sai suljettua korealaisen koiratarhan, jossa eläimet kasvatettiin ruoaksi: Pentumme pääsi vihdoinkin karanteenista!

19.03.2018 15:00

Freestyle-hiihtäjä Gus Kenworthy vieraili talviolympialaisten lomassa miehensä Matt Wilkaksen kanssa koiratarhalla, jossa koiria ei suinkaan kasvatettu kotieläimiksi vaan ruoaksi. Gus on eläintenoikeuksien puolustaja ja aloitti heti työskentelyn koiratarhan sulkemisen eteen. 

TAUSTAA: Olympiavoittaja Iivo Niskasen susiturkki aiheutti somekohun: vertaus toiseen olympiaurheilijaan saa Iivon näyttämään todella pahalta - katso!

Nyt Gus kertoo sosiaalisessa mediassa, että Humane Society Internationalin avulla yli 90 koiraa on pelastettu ja tuotu Amerikkaan sekä Kanadaan adoptioita varten. Myös koiratarha on suljettu lopullisesti. Pariskunta on yksi onnellisista uusista koiranomistajista. 

- Meidän suloinen pentumme on vihdoinkin päässyt karanteenista. En voisi olla onnellisempi. Sydämeni murtuu pelkästä ajatuksesta, että sitä kasvatettiin vain teurastusta varten. En voi kiittää HSI:ta tarpeeksi ruokatuotantoon keskittyneen koiratarhan sulkemisesta ja siitä, että he saivat kaikki 90 koiraa turvallisesti Koreasta. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!