Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Theo

Oikea silmä sokeutui! Love Island-komistus poksautti pullon kuohuvaa - korkki osui silmään kohtalokkain seurauksin! Katso shokkikuva sairaalasta!

Ison-Britannian Love Islandista tunnetuksi tullut Theo Campbell on noussut otsikoihin erikoisen onnettomuuden tiimoilta. Ibizalla lomaillut Theo oli poksauttanut bilefiiliksissä pullon skumppaa, mutta pahaksi onneksi korkki oli sinkoutunut kovalla voimalla suoraan miehen oikeaan silmään. Tilanteesta ei selvitty säikähdyksellä, vaan Theo joutui sairaalahoitoon. Tilanteen vakavuus on valjennut vasta nyt. 

- Kahden leikkauksen jälkeen juttu on niin, että oikean silmän näkökyky on mennyttä. En olisi arvannut, että skumppapullon korkki oli tehdä minusta selvää! Minulla on kuitenkin vielä yksi silmä ehjänä ja näen asioiden hyvät puolet. Kiitos tyttöystävälleni, joka lensi tänne saakka tukemaan minua. Jos joku muuten tietää, mistä saa cooleja silmälappuja, niin otan vinkkiä vastaan.

Koettelemuksesta huolimatta Theo voi siis hyvin ja tyttöystävä Kaz on tukenut miestä hoitojakson aikana. 

Lähteet: Daily Star, The Sun. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Rex

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!