Hyppää pääsisältöön
kim kardashian

Oi mikä tuulipukuseireeni! Nykyään meikittömänä näyttäytyvä Kim Kardashian hämmentää tyylillään: Gore-Tex ulkoiluhousut ja varvastossukorkkarit!

Pikkusiskonsa Kylie Jennerin jalan jäljissä kosmetiikkabisnekseen lähtenyt Kim Kardashian on totuttu näkemään edustustilaisuuksissa niin viimeisen päälle laitettuna, että joku voisi jopa luulla naisen heräävänkin uuteen aamun valmiiksi huoliteltuna. 

Tällä viikolla Kim kuitenkin paparazzattiin jo toistamiseen ilman meikkiä. Lopputulos? Upea! 

Kim karadhian kasvot

Keeping Up with The Kardashians -tosi-tv-sarjaa seuranneet ovat nähneet kaunottaren sekä hänen sisarensa useita kertoja ilman meikkiä, mutta harvemmin heistä ketään nähdään julkisuudessa täysin luonnonkauniina. 

Kim kärsii myös prosiariksesta, jonka vuoksi hän ajoittain joutuu karsimaan kosmetiikkatuotteiden käyttämistä. 

Lue lisää: Uhkea Kamilla on kuin ilmetty Kim Kardashian: käsittämätön yhdennäköisyys, yksi asia kuitenkin erottaa - katso kuvat!

kardashian

Kimin aviomies, räppäri Kanye West on muusikin lisäksi tunnettu myös muotimaailmassa. Parin suhteen aikana Kimin tyyli onkin muuttunut astetta kokeellisemmaksi. Väitettä tukee esimerkiksi se, että tuoreiden kuvien mukaan Kim on yhdistänyt Gore-tex-housut vaaleansinisiin varvastossujen mallisiin korkokenkiin. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!