Hllwd
Katso kuvat!

Oho, mitä on tapahtunut Jennifer Love Hewittille? Näyttelijäkaunotarta ei ole tunnistaa - katso paparazzikuvat pihajuhlista!

22.07.2020 17:52

Tiedän mitä teit viime kesänä -kauhuleffoistakin tuttu Hollywood-näyttelijä Jennifer Love Hewitt, 41, sai paparazzit ymmälleen tuoreissa kuvissa, joissa hän ja hänen miehensä Brian Hallisay, 41, kestitsivät havaijilaisteemabileitä perheelleen.

Kotinsa pihalla järjestetyissä juhlissa jäähilejäätelö virtasi ja kukkapaidat sopivat sisustukseen. Ihmetystä herätti kuitenkin Jenniferin muodonmuutos. Aiemmin niin solakkana ja urheilullisena nähty tummakutri oli kerännyt muutaman lisäkilon sitten viime näkemän. Lisäksi näyttelijättären hymy oli kovin harvassa.

Julkisuudessa Jennifer näyttäytyi viimeksi yli vuosi sitten (maaliskuussa 2019) gaala-illassa, jonka jälkeen nainen on pysytellyt valokuvaajien ulottomuudessa. Myöskään omalle Instagram-tililleen Jennifer ei ole juuri postaillut kuvia itsestään.

Onko kyseessä vain koronakilot, muuttuneet elämäntavat, ikääntyminen, tulevaan rooliin valmistautuminen, perheeseen keskittyminen vai mikä...?

Kadonnut julkisuudesta aiemminkin

Aiemmin Jennifer teki katoamistempun julkisuudesta vuonna 2014, joka kesti neljä vuotta. Vuonna 2018 hän palasi julkisuuteen uuden 9-1-1-draamasarjan tähtenä. Tuolloin Jennifer näki itsestään tuoreita lehdistökuvia ja kommentoi niitä sosiaalisessa mediassa.

- En tiennyt, että New Yorkin sään kosteusaste oli sadan prosentin luokkaa. Musta puku oli erittäin huono idea. Minun on pyydettävä anteeksi ränsistynyttä ulkonäköäni. Minä sulin punaisella matolla, kirjaimellisesti. Hiukseni olivat lättänät, ja meikkini valui pitkin kasvojani. Näytin siltä kuin olisin unohtanut olevani näyttelijä, jonka pitäisi näyttää täydelliseltä punaisella matolla. En näytä tältä tv-sarjassa, Jennifer sanoi Instagramin My Stories -osiossa.

Lue lisää: Näyttelijä Jennifer Love Hewittin miljoonakodissa on Marimekon lakanat!

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Tässä tuoreet juhlakuvat:

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Lue myös: Näyttelijä Jennifer Love Hewitt: Olemme aviomieheni kanssa yhä umpirakastuneita!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!