Katso kuvat!

Oho, mitä on tapahtunut Adam Sandlerin ulkonäölle? Tuoreissa paparazzikuvissa koomikko muistuttaa jo hieman lemmikkikoiraansa - katso!

Hllwd | 07.07.2020 18:03

Lemmikit ja omistajat tosiaan muistuttavat toisiaan ainakin, kun yhteiseloa on jatkunut tarpeeksi pitkään.

Näin on näyttänyt käyneen myös useista komediaelokuvista tutulle näyttelijälle Adam Sandlerille sekä hänen bulldoggi-koiralleen.

Adamin ja bulldoggin ulkonäössä on nähtävissä lieviä yhteneväisyyksiä, jos hieman huumorilla asiaa tarkastelee.

Lue lisää: Adam Sandler yritti saada huomion kasvoihinsa - paparazzi kuvasikin jalkoja! 

Kesäkilot kertynyt

Monia miljoonia tienanneelle Adamille on kertynyt muutamia kesä- ja koronakiloja vatsansa tienoille viime kuukausina. Siihen ovat voineet vaikuttaa Yhdysvalloissa asetetut koronarajoitteet, minkä seurauksena esimerkiksi monet kuntosalit on laitettu kiinni. 

Siitä huolimatta ulkona voi toki lenkkeillä, ja luonnon keskeltä paparazzikuvaaja bongasi Adaminkin. 

Helteisessä Malibussa on tärkeää pitää nestetasapaino kunnossa, koska eteläisessä Kalifornian osavaltiossa hiki nousee pintaan kuumuudessa. Siksi Adamilla oli käsissään virkistävä juoma. Kertakäyttöistä oluttuoppia muistuttavassa mukissa miehellä oli jotain tummaa nestettä. Se muistutti värinsä ja koostumuksensa puolesta jääkahvia tai teetä. 

Adam Sandler malibu

Adam Sandler Malibu

Kuin kaksi marjaa

Vieressä tallusteleva bulldoggi muistutti isäntäänsä hieman ilmeiltään, vaikka Adamilla ei ollutkaan kieli yhtä pitkällä suusta ulkona. 

Lue lisää: Adam Sandler Seiskan toimittajalle: Tule luokseni pelaamaan pelejä!

Samankaltaisuuksia heillä kuitenkin on muitakin. Molemmilla on erittäin karvainen kuontalo, ja molemmilta löytyy myös hyvinkin vaaleita karvoja. Posketkin näyttävät molemmilla hieman retkottavan. Katse kulkee sekä bulldoggilla että Adamilla silmäkulmien piilosta, vaikka sitä onkin hieman hankalaa huomata Adamin peilimäisten aurinkolasien lomasta. 

Adam Sandler koira

adam sandler ja koira
 

Lienee kuitenkin lopulta turvallista sanoa, että Adamin ulkonäkö on tällä hetkellä hieman erilainen kuin millaisena hänet on totuttu julkisuudessa näkemään.

Tietoa tosin ei ole, onko Adam lihottamassa itseään jotain uutta roolia varten, mikä olisi hyvin tavanomaista Hollywood-näyttelijälle.

Tältä Adam Sandler näytti helmikuussa.
Tältä Adam Sandler näytti helmikuussa.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!