Katso kuvat!

Oho, mikä tyylimuutos! Paljastavaan mekkoon pukeutunut Scarlett Johansson käänsi katseita ensi-illassa - esitteli jättimäistä tatuointiaan! Kuvat!

Hllwd | 24.04.2018 14:05

Maanantaina (23.4.) Los Angelesissa juhlittiin Avengers: Infinity War -supersankarielokuvan ensi-iltaa. Luonnollisesti myös elokuvaa tähdittävä näyttelijäkaunotar Scarlett Johansson, 33, saapui paikalle ja oli yksi kuvatuimmista tähdistä punaisella matolla.

Lue myös: Scarlett Johansson on maailman tuottavin naisnäyttelijä!

Maailman menestyneimpiin näyttelijöihin lukeutuva Scarlett oli pukeutunut ensi-iltaan hopeanväriseen ja kimaltavaan mekkoon, joka jätti näyttelijän olkapäät ja yläselän paljaiksi.

Scarlett Johansson Avengers: Infinity War -elokuvan ensi-illassa.

Huomion varasti kuitenkin Scarlettin selkää koristava valtava tatuointi, jota näyttelijä esitteli paikalla olleille kuvaajille.

Scarlett Johansson Avengers: Infinity War -elokuvan ensi-illassa.

Myös kaunottaren hiustyyli oli uudenlainen, sillä pitkään vaaleaverikkönä viihtynyt kaunotar on värjännyt kuontalonsa ruskeaksi.

Lue myös: Tuore äiti Scarlett Johansson on uskomattoman hoikassa kunnossa - kuvat!

Takana aviokriisi

Vaikka Scarlett on menestynyt näyttelijän urallaan loistavasti, rakkauselämässä hänellä on ollut senkin edestä vastoinkäymisiä.

Nuori supertähti avioitui kymmenen vuotta sitten näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa, mutta avioliitto tuli tiensä päähän jo parin vuoden kuluttua. Sen jälkeen Scarlettilla oli Sean Pennin kanssa lyhyeksi jäänyt, mutta paljon kohua herättänyt suhde.

Lue myös: Scarlett Johansson haki avioeroa: valmistautuu huoltajuuskiistaan!

Lokakuussa 2014 Scarlett avioitui tyttärensä isän, ranskalaisen Romain Dauriacin kanssa, mutta erosi tästä viime vuonna.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!