Katso kuvat!

Oho, mikä tavismutsi! Prinsessa Madeleinen arkityyli lyö ällikällä! Katso kuvat!

Hllwd | 29.01.2018 13:08

Ruotsin prinsessa Madeleinen ja hänen perheensä asumisjärjestelyt ovat olleet pitkään otsikoissa. Madeleinen ja liikemies Chris O’Neillin muodostama perhe on sukkuloinut Tukholman ja Lontoon välillä. Virallisesti perheen koti on Lontoossa, mutta prinsessa viettää jälkikasvunsa kanssa paljon aikaa myös Tukholman kakkoskodissa. Prinsessa Leonoren ja prinssi Nicolasin tulee nimittäin käydä koulunsa Ruotsissa säilyttääkseen kuninkaalliset arvonimensä.

Lue lisää: Kolmatta lastaan odottavan prinsessa Madeleinen yllättävät asumisjärjestelyt: Kakkoskoti Ruotsiin!

Jokin aika sitten Madeleine bongattiin Lontoon kaduilla työntelemässä lastenvaunuja. Paparazzin kameralle tallennettua prinsessaa ei meinaa tunnistaa kuninkaalliseksi. Edustustilaisuuksissa muodikkaasti pukeutuvaa Madeleinea pidetään tyyli-ikonina, mutta prinsessan arkityyli on hyvin kaukana siitä, miten hänet on normaalisti totuttu näkemään julkisesti esiintyessään.

Lue myös: Miksi valitsit murhaturkiksen, prinsessa Madeleine? Tämä asu raivostutti aktivistit Ruotsissa - kuva!

Prinsessa Madeleinen Lontoossa.

Paparazzi bongasi viimeisillään raskaana olevan prinsessan kesken kauppareissun. Madde meni lastenvaunujen kanssa lähikauppaan, josta hän osti muun muassa vaippoja ja siivoustuotteita. Kauppareissulle prinsessa oli pukeutunut mustiin legginseihin, lenkkareihin ja Seraphine-takkiin, joka maksaa paikallisissa kaupoissa 159 puntaa, eli noin 180 euroa.

Prinsessa Madeleine kaupassa.
Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!