Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Kesha

Oho! Muistatko vielä Right Round-hitistä suosioon nousseen Keshan? Nykyään kuin eri ihminen - katso ja vertaa!

Yhdysvaltalainen Kesha nousi huippusuosioon kymmenen vuotta sitten, kun hän debytoi rap-artisti Flo Ridan kanssa kappalleella Right Round. Sen jälkeen villistä tyylistän tunnetun laulajan kappaleet, kuten Tik Tok, soivat klubeilla ympäri maailman.

Keshan ollessa suosionsa huipulla, hänen tyyliinsä kuuluivat paljastavat asut ja villit glittermeikit. Tuolloin ne olivat vielä tuloillaan mainstreamiin.

Esimerkiksi Tik Tok -kappaleen musavideolla kaunotar hurmasi "seksikkään krapulaisella" tyylillään. Videolla Kesha herää kylpyammeesta Jack Daniels -viskipullo kainalossaan. 

Alkujaan Keshaa tituleerattiinkin ennemminkin rock- kuin poplaulajaksi, vaikka hänen biisinsä olivatkin paljolti kepeäniskeviä autotune-kappaleita. 

Videon voit katsoa täältä

Tältä Kesha näytti vuosikymmen sitten

kesha

Raiskausväitteet

Tammikuussa 2014 Keshan elämä meni päälaelleen kun hän joutui hoitoon bulimiansa vuoksi. Kuntoutuksen aikana hän työsti kuitenkin uutta albumiaan. Samaisena vuonna Kesha syytti tuottajaansa Lukasz Gottwaldia oikeudessa seksuaallisesta hyväksikäytöstä sekä sopimusrikkomuksesta.

Vuonna 2016 oikeus hylkäsi lopulta tapauksen. Todettiin, että vaikka seksuaalista väkivaltaa koskevat väitteet olisivatkin totta, niin rikosoikeudellisesti ne olivat vanhentuineita. Keshan mukaan raiskaustapaukset tapahtuivat vuosina 2005 ja 2008.

Kesha

Tältä hän näyttää nyt! 

Yksityiselämänsä solmuista huolimatta kaunotar on työstänyt musiikkia koko sen ajan. Hän julkaisi kesäkuun alussa uuden biisin, Rich, White, Straight, Men.

Keshan lähes tavaramerkiksi nousseet blondit hiukset ovat vaihtuneet tummiin kutreihin ja otsatukkaan. Tänä päivänä artistia ei voisi välttämättä tunnistaa samaksi ihmiseksi kuin vuosikymmen sitten, sillä hänen räväkkä purkkapopparin habitus on muuttunut alternative-henkiseksi: poliittisista ja sosiaalisista aiheista paasaavaksi julistajaksi.Uusi vuosikymmen, uusi tyyli. 

Kesha
Kesha joutui paparazzien haaviin viime viikolla lentokentällä. Kunotar piti kädestään puolisoaan Brad Ashenfelteriä.

l

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!